Akasztót rá

A bott perfo gondoskodik a hatékonyságról és a rendről a munkahelyen. A szerszámok és anyagok szisztematikus előkészítése gyors hozzáférést biztosít. A perfo egységes rendszert kínál számos különböző perfo akasztóval és szerszámtartóval.

A perfo lyuklapok különösen alkalmasak falra vagy munkaasztalra történő szerelésre. A perfo állványok és a perfo Mobile számos lehetőséget kínálnak a szerszámok és az anyag tetszőleges pozicionálására. A perfo lyuklapok vagy hornyolt lemezek integrálhatók a cubio szekrényekbe és a műhelykocsikba. A bott vario járműberendezésben a perfo Raster szabvány felszerelésként megtalálható az oldallapokon. A perfo Raster utólag is felszerelhető a járművek belső falának borítására vagy gépjármű válaszfalakra.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A perfo lyuklapokon vagy hornyolt lemezeken számos szerszámtartó helyezhető el: polcok, tálcák, fúrótartók, akasztók, kettős szerszám akasztók, drót kosarak, mágnestartók, papírtekercs tartók, tömlő tartók, szerszám akasztók vagy szerszámkapcsok. A rendszert különböző tartószortimentek teszik teljessé.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

perfo_kfz_werkstatt.jpg

Szolgáltatás