Kisipari műhely

A műhely az Öné ...

Kisipari műhely

A műhely az Öné ...

Műhelyberendezéseink kiváló választás azok számára, akik a hatékony munkavégzés elérése mellett a magas minőséget helyezik előtérbe.

Kompetens értékesítőink szívesen foglalkoznak az Ön egyedi követelményeivel. Ily módon műhelyberendezése ideálisan a műhelyében zajló folyamatokhoz van igazítva.

A bott verso bizonyítottan időtálló, robosztus hegesztett konstrukció. Megállja a helyét bármilyen körülmények között. Moduláris választék, ami a termékek kombinálásával személyre szabott, bármikor bővíthető összeállítást tesz lehetővé.

A termékválaszték minden alapkövetelménynek megfelel; fiókos-ajtós szekrények, karbantartó kocsik, műhelyasztalok, Perfo tároló elemek és számos kiegészítők.

verso bizonyítottan időtálló, robosztus hegesztett konstrukció.

... a megoldást mi kínáljuk

... a megoldást mi kínáljuk

verso rendszerünk a rendezett, strukturált és tiszta munka legjobb előfeltételeit teremti meg az Ön műhelyében. verso termékeinket a kisipar igényeire szabva fejlesztjük és gyártjuk. Tudjuk, hogy Önnek a logikus elrendezés, stabil és strapabíró kivitel fő szempont műhelye kialakítása során. Ezért kiváló választás a Verso rendszerünk, ahol a minőség mellett a költséghatékonyságra is kiemelt figyelmet fordítottunk.

verso-val műhelye rendezett, átlátható munkahellyé válik. Átfogó tartozék kínálat, ergonómikus kialakítás, strapabíró kivitel, rugalmasan bővíthető rendszer, ami kiállja a próbát.

verso rendszerünk a rendezett, strukturált és tiszta munka legjobb előfeltételeit teremti meg az Ön műhelyében.

Rendelési katalógus

* kötelezően kitöltendő

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*