Platós járművek | pick up-ok | személygépkocsik

Megoldások platós járművekhez és platófelépítményhez

Platós járművek | pick up-ok | személygépkocsik

Megoldások platós járművekhez és platófelépítményhez

Aki egy nyitott rakterű áruszállítót vezet, jól ismeri a kihívásokat, amelyek a rakomány és a felszerelés rögzítésénél adódhatnak. A bottTainer platófelépítménnyel egy hasznos segítőt kínálunk Önnek ehhez. A könnyű áruszállítókhoz készült kiváló minőségű szállítódoboz tökéletesen szervezi a tárolóhelyet. A platódoboz gondoskodik a szerszámok, gépek és apró alkatrészek áttekintésről az Ön platós járművében – mind szimpla vezetőfülke, mind pedig dupla fülke esetén.

A Systainer³ tokrendszer helyes szállítása autóban

Minden rendezett volt

Minden rendezett volt

Robusztus keretkonstrukciója nagy stabilitást biztosít a konténer számára. Az oldallapokat és a szerszámdoboz padlóját a bott tartós, horganyzott acéllemezből készíti, a sarkok járulékos erősítést kapnak. A fröccsenő víz elleni védelem szárazon tartja a tárolódobozok tartalmát. A kétpontos reteszeléssel a szállítóláda biztonságosan zár. A bottTainer mind az Ön platós járművéhez, mind pedig pick-up-jához megfelelő felszereléssel kapható. Ez a tökéletes nagyméretű szerszámosláda a platófelépítményhez.

Járműfedélzeti felszerelés platós járművekhez, például személyt tartalmazó karosszéria

A bott a platós járművén történő rakománybiztosításhoz praktikus segédeszközöket kínál Önnek, például a strapabíró rakománybiztosító ponyvát a platófelépítményhez. Ez sokkal jobban biztosítja a laza rakományokat a nyitott platós járművek rakterén, mint a hagyományos nagyhurkos hálók. Kifejlesztettük a légáteresztő, de rendkívül robusztus ponyvát például a finom homoknak vagy a zöldhulladéknak a platón tartásához. A kisméretű vagy könnyű tárgyak ily módon erős menetszél vagy vészfékezés esetén is biztonságosan a raktéren maradnak. A bott szövete emellett azzal a nagy előnnyel rendelkezik, hogy kívülről nem látható, mi van alatta. Így hatékonyan védi az Ön platós járművét a lopásokkal szemben.

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*