Impresszum

Telephelyünk

Bott Hungária Kft.
Klingler Klaus út 21.
H-3283 Tarnazsadány

Telefon: +36 (36) 479-995
Telefax: +36 (36) 479-980

e-mail: info@bott.hu
Internet: www.bott.hu

Ügyvezető
Franz Maltan

Cégbíróság
Bott Hungária Kft.
Cégj.sz.: 10-09-020032

Székhely
H-3283 Tarnazsadány

Közösségi adószám
HU 10492947-2-10

A viták rendezése

Az Európai Bizottság platformot biztosít az online vitarendezést (OS). A platform megtalálható a következő weboldalon: https://webgate.ec.europa.eu/odr

Tartalomra vonatkozó felelősség

Szolgáltatóként a Telemédia törvény (TMG) 7. §. 1. bek. szerint az általános törvények értelmében felelősséggel tartozunk ezen az oldalon megjelenő tartalmakért. A TMG törvény 8-10 §-sai szerint szolgáltatóként azonban nem vagyunk kötelesek közvetített vagy tárolt idegen információkat felügyelni vagy olyan körülmények után kutatni, amelyek törvényellenes tevékenységre utalnak. Az információk eltávolítására vagy a használatának zárolására vonatkozó kötelezettségeket az általános törvények szerint ez nem érinti. Az erre vonatkozó felelősségvállalás azonban csak egy konkrét jogsértés tudomásunkra jutásának időpontjától lehetséges. Amennyiben ilyen jellegű jogsértések a tudomásunkra jutnak, ezen tartalmakat haladéktalanul eltávolítjuk.

Linkekre vonatkozó felelősség

Ajánlatunk linkeket tartalmaz egy harmadik fél külső weboldalaihoz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért ezekre az idegen tartalmakért nem tudunk felelősséget vállalni. A linkként megjelölt oldalak tartalmáért mindig az adott szolgáltató vagy üzemeltető a felelős. A linkként megjelölt oldalakat a linkek beillesztésekor megvizsgáltuk lehetséges jogsértésekre vonatkozóan. A linkek beillesztésekor jogellenes tartalmakat nem találtunk. A linkként megjelölt oldalak tartalmának folyamatos ellenőrzése azonban nem várható el, ha nincs a jogsértésnek egy konkrét kiindulópontja. Amennyiben jogsértések a tudomásunkra jutnak, az ilyenfajta linkeket haladéktalanul eltávolítjuk.

Szerzői jog

Ezen az oldalon az oldal üzemeltetője által létrehozott tartalmak és művek a német szerzői jog hatálya alá esnek. A szerzői jog határain kívül eső sokszorosításhoz, feldolgozáshoz, terjesztéshez és értékesítéshez az adott szerző, ill. készítő írásbeli hozzájárulása szükséges. Ezen oldal letöltései és másolatai csak magáncélú, nem pedig kereskedelmi célú használatra megengedettek. Amennyiben az ezen az oldalon megjelenő tartalmakat nem az üzemeltető készítette, a harmadik fél szerzői jogát kell figyelembe venni. Harmadik fél által készített tartalmakat külön jelezzük. Amennyiben mégis tudomást szerez szerzői jog megsértéséről, kérjük, értesítsen bennünket. Amennyiben jogsértések a tudomásunkra jutnak, az ilyenfajta tartalmakat azonnal eltávolítjuk.