Zárt dobozos kishaszonjárművek

A kompakt szállítójármű

Zárt dobozos kishaszonjárművek

A kompakt szállítójármű

A kisméretű járművek különösen a városi forgalomban ideálisak. A kisbuszok vagy kisáruszállítók kompakt méretei kiválóan alkalmasak a városi közlekedéshez, mivel fordulékonyak és kevés helyre van szükségük a parkolásnál. Eközben a kisméretű áruszállítók kompakt kialakításuk ellenére a magasfokú biztonság mellett tágas rakteret kínálnak. Ez a megfelelő járműberendezésen múlik. 

A kisáruszállítók nagy terhelést tesznek lehetővé és megfelelő hasznos terhelést kínálnak a városi környezetben történő alkalmazások esetén. Az alacsony fogyasztás és az ennek ellenére elegendő rakodótérfogat hasznos segítővé teszik az olyan kisméretű áruszállítókat, mint pl. a dobozos autók. Az ilyen járművek szervizautóvá történő átépítése különösen a kisipari vagy az ügyfélszolgálati vállalkozások részére alkalmas.

Mivel ezek a kompakt áruszállítók a 3,5 tonnás megengedett összsúlyú haszonjárművek kategóriája alatt vannak besorolva, ezért személygépkocsinak számítanak és B kategóriájú jogosítvánnyal vezethetők. Ezen túlmenően a kisáruszállítók környezetbarát kivitelűek, mivel fogyasztásuk a személygépkocsikéval vethető össze.

Járműbe épített berendezések kisteherautókhoz: Rakományrögzítés kisteherautókhoz

Valódi nagyságot mutatni

Valódi nagyságot mutatni

Az iparági szereplőknek a kisáruszállítók attraktív árat és gazdaságosságot jelentenek. Aki a különböző fajtájú áruszállítókat összehasonlító tesztnek veti alá, gyorsan megtalálja a megfelelő megoldást. Gyakran alkalmazzák az egyre nagyobb hatótávolságú elektromos kisáruszállítókat is. A tökéletesen illeszkedő bott vario3 járműberendezést minden jelenlegi modellhez és gyártóhoz kínáljuk Önnek.

Kívánságra további szinttel bővítjük az Ön rakterét. Padozat alatti modul-megoldásunk kettős padlót tartalmaz, amely alatt fiókok találhatók. A tartalomhoz ily módon ergonómikusan és kedvezően lehet kívülről hozzáférni. A rakodótér burkolat óvja járművének belső terét és hosszú távon megőrzi annak értékét. Az oldalfalakon integrált rögzítősínek gondoskodnak rakományának rögzítési lehetőségéről.

A járművéhez rendelkezésre álló berendezési megoldásokat katalógusunkban találja meg.

palackos polcrendszerek kisteherautók és kisteherautók számára

A bott vario3 járműberendezést rendszeresen töréstesztek segítségével ellenőrizzük. Így Ön biztos lehet benne, hogy baleset esetén is minden a helyén marad. Járműberendezésünk teljesíti a rakományrögzítésre vonatkozó releváns előírásokat.

Járműberendezésünk szerelését és rögzítését az Ön kisáruszállítójának karosszériáján képzett és tanúsított személyzetünk hajtja végre. A hirtelen fékezéseknél fellépő centrifugális erők eloszlása és felfogása optimálisan történik. Minden a helyén marad és szélsőséges terhelés után is minden további nélkül hozzáférhető. Járműberendezésünk moduljai alumíniumból készülnek, amelyet könnyű műanyagból készült elemek egészítenek ki. Ez biztosítja a nagyon csekély önsúly melletti maximális szilárdságot.

Kérje az Ön közelében lévő bott szervizpartner tanácsát az Önnek megfelelő berendezés megtalálásához!

További információ

További információ

Katalógusunkban megtalálja a furgonállványrendszereket és a furgonjához szükséges egyéb berendezési megoldásokat. Fedezze fel most: Keresse meg a letöltési területünkön a megfelelő gyártói brosúrát, vagy töltse le közvetlenül onnan a fő katalógusunkat.

A járműberendezés | Rendszerei a járműnek

Kérjen ajánlatot

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*