Vegyen részt Ön is sikertörténetünkben!

Vegyen részt Ön is sikertörténetünkben!

Gyakornoki helyet keres vagy egy vállalatot, amely támogatja Önt a duális főiskolai képzés során?
Egy vonzó kezdőpozíciót egy nemzetközi vállalatnál és a lehetőséget, hogy részt vegyen annak jövője alakításában?
Egy új kihívást egy erőteljesen növekvő vállalkozás keretén belül?

Akkor a legjobb helyen jár. Mert a bott-nál sok minden történik és bizalommal tekinthet a jövőbe. A bott 85 éves cégtörténete során egy kis termelőüzemből egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó vállalkozássá vált a jármű- és műhelyberendezések területén. Időközben a bott-nak 30 országban vannak leányvállalatai, exportpartnerei és világszerte 900 alkalmazottat foglalkoztat.

A Bott cégcsoport három európai telephelyen végzi a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek fejlesztését és gyártását. A bott nagy hangsúlyt fektet termékei kiváló minőségére, a fejlesztést és a gyártást saját gyáraiban végzi.

Steuern Sie mit auf unserem Erfolgskurs

Karrier lehetőségek a bott-nál

A bott dinamikus csapata állandóan növekszik. Minden évben fiatal szakembereket képez ki és képzésük befejezése után hosszútávú foglalkoztatási viszony keretében alkalmazza őket. Ugyanez érvényes a duális képzést nyújtó főiskolák hallgatóira. Elkötelezett, fiatal munkatársaink gondoskodnak arról, hogy a bott az ismeretek és a technika aktuális állásának megfelelően reagál az idők szavára.

A bott nemzetközi szinten kínál Önnek biztos és jövőbe mutató karrierlehetőségeket mind a gyártásban és az értékesítésben, mind az olyan adminisztratív területeken, mint a marketing, a személyzeti erőforrások, a pénzügyek vagy az IT. Az egyéni erősségeket a bott oktatásokkal és továbbképzésekkel támogatja. Ily módon Önnek a személyi fejlődést illetően a bott cégnél hosszútávú perspektívák nyílnak. Ezen túlmenően a béren kívül további juttatásokat kap. A bott modern, világos környezetben, ergonómikus munkahelyeket biztosít alkalmazottainak.

A bott további előnyei