Öné a műhely ...

Öné a műhely ...

Műhelyberendezéseinkkel Ön a legjobb előfeltételekkel rendelkezik a hatékony munkavégzéshez. Kompetens értékesítőink szívesen foglalkoznak az Ön egyedi követelményeivel. Ily módon műhelyberendezése ideálisan a műhelyében zajló folyamatokhoz van igazítva.

A cubio fiókos szekrényekkel, műhelyasztalokkal és rendszerszekrényekkel egyedülálló, moduláris műhelyberendezést kínálunk, amelyet teljesen az elképzelései szerint konfigurálunk.

A cubio megbízhatóságával, hosszú élettartamával és funkcionalitásával tűnik ki a tömegből úgy, hogy Ön hosszútávon, tisztán, gazdaságosan tudja munkáját végezni.

A cubio műhelyberendezés meghatározó munkahelyének egységes megjelenése szempontjából.

A letisztult dizájn az egységes rendszerméretekkel sokoldalú konfigurációs és kialakítási lehetőséget kínál.

Ipari, termelési és kereskedelmi berendezések működtetése

... mi kínáljunk a megoldást

... mi kínáljunk a megoldást

Cubio rendszer- és műhelyasztalaink a rend, strukturáltság és tisztaság legjobb előfeltételeit teremtik meg az Ön műhelyében. A cubio műhelyasztal robusztus konstrukciója évtizedeken keresztül segíti munkáját – még a mindennapos erős igénybevétel esetén is. A kiváló minőségű cubio műhelyberendezéssel a saját munkájával kapcsolatos legmagasabb minőségre vonatkozó igényét mutatja meg.

A cubio-val műhelye vonzó munkahellyé válik. A bőséges kiegészítő kínálattal és felépítményekkel a cubio rendszer- és szekrényes műhelyasztalok rugalmasan kibővíthetőek és az egyéni szükségletekhez igazíthatóak.

Tanácsadás és információ a műhely- és gyári berendezésekhez

Megoldások műhelye részére

Jól szervezett cubio üzleti berendezésekkel

Professzionális műhelyberendezés

Berendezés műhelye számára: Profi berendezés a legmagasabb elvárásoknak, és egyedi igényeknek. Munkapadok, fiókos szekrények, függeszthető szekrények, mobil munkaállomások, és még sok más.
cubio műhelyberendezés

Gépjárműjavító műhely

Átgondolt berendezés rendszer a gépkocsi- és motor szervizműhelyek részére. Folyadék-feltöltőállomások, munkaasztalok, műhelykocsik és még sok más.
A cubio rendszerszekrények alkalmasak műhelye felszerelésére a szerviz- és gyártási területeken. Különböző színekben és mintákban kapható.

Ügyfélszolgálat / gyártás

Átgondolt tárolási lehetőségek opcionális lopásvédelemmel: Acél szekrények, speciális megoldások, mint pl. CNC-tárolók, akkumulátor töltő terminálok és sok más.
verso bizonyítottan időtálló, robosztus hegesztett konstrukció.

Kisipari műhely

Berendezés műhelye számára: Kisipar, kézműipar és egyedi szerelések. Munkapadok, fiókos szekrények, függeszthető szekrények, akkumulátor töltő terminálok és még sok másás.

Rendelési katalógus

* kötelezően kitöltendő

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*