Sokkal több, mint polcok a járműben

Sokkal több, mint polcok a járműben

A bott vario3 járműberendezés különösen azáltal tűnik ki, hogy sokkal több, mint polcok az autóban. Az egyedileg az Ön igényeihez illeszthető jármű belső felszereléssel optimalizálni tudja mobil műhelyének munkafolyamatait. A csekély súlynak köszönhetően nagymennyiségű üzemanyagot takaríthat meg.

Szerszámszekrényekkel és munkapadokkal rendelkező polcrendszerünk tökéletes belső kialakítást kínál a kisiparosok számára. Az újonnan igazított rendszerméretekkel még jobban kihasználjuk áruszállítójának belső terét. A legkisebb helyet sem pazaroljuk el!

Járműberendezésünk univerzálisan konfigurálható és nagyszámú lehetőséget kínál a rakományrögzítésre. Különösen praktikus az új C-Lash rendszerünk, amivel egyszerűen és gyorsan tud rögzítő hevedereket integrálni az polcokba és a rakodótálcákba. A gépjármű polcrendszerben lévő fiókok is sok jól struktúrált tárolóhelyet kínálnak. Beépített satuval felszerelt felhajtható munkapad bővíti ki a munkaterületet a gépjármű hátuljában.

Kiegészítők, mint pl. tetőcsomagtartó rendszerek nagy választékát kínáljuk járművéhez. Tekintse meg katalógusunkat.

 

A bott vario3-mal a járművében gyorsan kéznél vannak a munkaanyagok.

Megoldások az Ön járművéhez

Velünk rend uralkodik

Velünk rend uralkodik

Apró alkatrészeit és fogyóeszközeit fiókos szekrényben vagy kofferekben – mint a praktikus új Systainer3 – tudja szisztematikusan elhelyezni. Így minden könnyen kezelhető és tökéletesen át tudja tekinteni a felszerelését. Együttműködő partnereinkkel, a Berner és Festool cégekkel együtt számos szolgáltatást és terméket kínálunk ügyfeleinknek, amelyek tökéletesen össze vannak hangolva járműberendezési rendszerünkkel.

Perfo lyukfal-rendszerünk a járműben mindenütt lehetővé teszi a kampók és tartók felszerelését szerszámai részére. Itt valamennyi anyag könnyen kezelhetően és áttekinthetően van elrendezve.

Kívánságra a járműberendezés rakterét padozat alatti modul-megoldással növeljük meg. A kettős fenék a rendszert fiókok segítségével növeli meg, amelyekhez ergonómikusan és kedvezően lehet kívülről hozzáférni.

A bott vario3 minden haszonjármű variációhoz optimálisan illeszthető, legyen szó dobozos vagy platós járműről duplakabinnal vagy anélkül, pick-up-ról, kombi vagy egyszerű csomagtérrel rendelkező személygépkocsiról, tehergépkocsiról vagy utánfutóról.

Jármű belső nézete Példa festők számára

bott vario3 az Ön szakmájához

Sokéves tapasztalatunkat felhasználjuk a tervezés során: szívesen kínálunk kedvező és előkonfigurált járműberendezéseket minden szakma és kisiparos részére. Például: szaniter/fűtés/klíma (SHK), hűtő-klíma, villanyszerelők, elektromosság, állatorvosok, patkolókovácsok, földmérők, asztalosok, bútorasztalosok, kéményseprők, épülettisztítás, tűzoltó-, rendőrségi, hatósági, kommunális és egyéb járművek, festők, ácsok, tetőfedők és sok más.

A járműberendezés, ami kitart

A járműberendezés, ami kitart

A bott szervizpartnere az Ön közvetlen közelében található. Önnel közösen tervezi meg járművének egyedi berendezését. A jármű belső kialakítását az Ön szervizpartnere minden márka esetében elvégzi. Szakértő személyzet gondoskodik a beépítés maximális közlekedésbiztonságáról. Úgy végzi el a szerelést és rögzítést a karosszérián, hogy az erők eloszlása és felfogása optimális legyen. Járműberendezésünk moduljai alumíniumból készülnek, amelyet műanyagból készült elemek egészítenek ki. Ez biztosítja a nagyon csekély súly melletti maximális szilárdságot.

Járműberendezésünk teljesíti a rakományrögzítésre vonatkozó releváns előírásokat és rendszeresen töréstesztnek kerül alávetésre. Így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy egy baleset esetén is minden a helyén marad.

 

A bott vario3-mal a járművében gyorsan kéznél vannak a munkaanyagok.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*

Vétel vagy lízing?

Vétel vagy lízing?

Partnereink pontosan az Ön elképzelései és kívánságai szerint dolgozzák ki és tervezik meg az Ön berendezését. Gondoskodnak az összes lépésről, hogy Önnek a járműberendezés beszerzésekor a lehető legkevesebb ráfordítása legyen. Teljesen mindegy, hogy Ön saját vagy idegen finanszírozást szeretne, bürokráciától mentesen elkísérik Önt a folyamat minden lépésénél.

Azt, hogy a járműberendezést inkább lízingelni szeretné vagy megvásárolná, Ön dönti el. Amennyiben áruszállítóját lízingjárműként használja, akkor a jármű belső kialakítását is bele lehet venni a lízingbe. Szívesen gondoskodunk az Ön autókereskedőjével közösen a lebonyolításról, úgy hogy Önnek a lehető legkevesebb ráfordítása legyen.

Konzultáció a járműbe épített berendezésekről