Furgonok

A tökéletes szállítójármű

Furgonok

A tökéletes szállítójármű

Az áruszállítók rendkívül sokoldalúak. Legyen szó dobozos autóról, dobozfelépítményről vagy platós járműről – az egyedi alkalmazás lehetőségei szinte korlátlanok. És közben még állandóan optimális haszonjárműként is felszerelve kell lenniük. Bármilyen célra is van szüksége szállítójárművének szervizjárművévé történő átépítéséhez: minden professzionális alkalmazáshoz a megfelelő megoldást kínáljuk. Nem kell mindig teherautónak lenni ahhoz, hogy sok tárolóhely legyen az Ön mobil műhelyében.

Transporter járműbe épített berendezések: Transporter polcrendszerek

Tegnap szállítójármű, ma: szervizjármű

Áruszállítójának a bott vario3 járműberendezéssel történő felszerelése támogatja Önt abban, hogy szervizjárművével a mindennapos alkalmazás során gazdaságosan dolgozhasson. A szerszámok és az anyagok a bott vario3 járműberendezés segítségével úgy helyezhetők el az Ön áruszállítójában, hogy gyorsan és ergonómikusan hozzá tudjon férni azokhoz.

A bott vario3 járműberendezés nagy pluszt jelent a rakományrögzítésben az Ön járművében. Számos rögzítési pontot tartalmaz a feszítőhevederek részére. Nekünk fontos, hogy Ön mindig biztonságban legyen útközben.

Szállítójárműve belső berendezésének tervezésekor és kiépítésekor az Ön közelében lévő bott szervizpartner segít Önnek. Így Ön a kisipari vállalkozására koncentrálhat, mialatt szakértőink az átépítéssel törődnek.

Katalógus letöltése

Katalógus letöltése

A kisteherautókhoz készült bott vario3 fedélzeti felszerelési rendszer segít Önnek abban, hogy gazdaságosan dolgozhasson a szervizjárművével a mindennapokban. A szerszámok és anyagok a bott vario3 járműbe épített berendezéssel tárolhatók a furgonban, így gyorsan és ergonomikusan hozzáférhet hozzájuk.

Katalógusunkban megtalálhatja a rendelkezésre álló kisteherautó polcrendszereket és egyéb járműbe épített felszerelési megoldásokat. Keresse meg a letöltési területünkön a megfelelő gyártói brosúrát, vagy töltse le közvetlenül onnan a fő katalógusunkat.

A járműberendezés | Rendszerei a járműnek

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*