Rendszerezők

Rendszerezők

A bott kofferrendszerek és bottBox-ok rendszerezik az apró alkatrészeket. Így ezek áttekinthetően kerülnek elhelyezésre gyorsan és könnyen kezelhetőek. A bottBox, ugyanúgy mint egy fiók, kihúzható a bott vario járműberendezésből és szükség esetén teljesen ki is vehető. A bottBox-ok és a bott kofferrendszerek nem csak a bott vario járműberendezésbe, hanem a cubio műhelyberendezésbe és az avero munkahelyi rendszerbe is illeszkednek. A bott fiókelosztó rendszereivel Önnek mindig kéznél vannak az éppen szükséges szerszámok és anyagok.

Koffer-, box- és perfolap rendszerek

Akasztót rá

Akasztót rá

Ahogy a bott kofferrendszereket és a bottBox-okat, a perfo programunkat is valamennyi bott termékcsaládban alkalmazhatja. A perfo egységes rendszert kínál számos különböző akasztóval és szerszámtartóval. A perfo lyuklapok különösen alkalmasak a falra vagy munkaasztalra történő szerelésre. Ezen túlmenően a szabadon álló perfo állványok és a perfo gurulós állványok számos lehetőséget kínálnak a szerszámok és az anyagok tetszőleges pozicionálására. A perfo akasztók a bott vario járműberendezésben is alkalmazhatóak.

Megoldás jármű és műhely számára

Jármű- és műhelykiegészítők

Kofferek - GYIK

Amennyiben Ön előző kofferrendszerünket használja és már rendelkezik új bott vario3 járműberendezéssel vagy annak megvásárlását tervezi, itt találja meg válaszainkat az ezzel kapcsolatos legfontosabb kérdésekre.

Alapvetően az új Systainer³ termékek használatát javasoljuk, mivel ezek optimálisan illeszkednek az új bott vario3 járműberendezéshez. Az eddigi varioSafe és varioSort koffereket adapterszett segítségével lehet a koffertálcára (B4 + B5) tenni.

Nem - a bott vario3 új rendszerméretei miatt a varioSafe kofferek nem illeszkednek a felvevősínekre.

Nem - a bott vario3 új rendszerméretei miatt a varioSort kofferek nem illeszkednek a felvevősínekre

Nem - a bott vario3 új rendszerméretei miatt a varioStore hordozható ládák nem illeszkednek a felvevősínekre

A bott vario3 új rendszerméretei miatt a varioSlide fiókok nem illeszkednek a felvevősínekre

Nem - a bott vario3 új rendszerméretei miatt a varioCart drótkosarak nem illeszkednek a felvevősínekre

Az új Systainer³ az előző generációkhoz hasonlóan a lenyíló ajtós polcokra vagy a tálcákra helyezhető. A Systainer alapméretei nem módosultak.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*