Speciális berendezések

Nekünk nem létezik túl magas követelmény

Speciális berendezések

Nekünk nem létezik túl magas követelmény

A szabványra mindenki képes – mi viszont egészen különleges dolgokra is. Teljesen mindegy, hogy milyen speciális követelményeket támaszt az Ön szakmája a haszonjárművében lévő járműberendezéssel szemben: szívesen kidolgozzuk az Ön egyedi és rugalmas kiépítésére vonatkozó megoldást és átfogó és kompetens tanácsadással látjuk el Önt a megfelelő rakományrögzítéssel kapcsolatban.

Speciális kiépítések

Egy professzionális rendszer - végtelen sok lehetőség a kialakításban

Egy professzionális rendszer - végtelen sok lehetőség a kialakításban

Óriási tapasztalattal rendelkezünk a speciális kiépítés területén a motorsport egészen különböző szakágaiban, a Mountainbike versenysportban és számos más nem konvencionális alkalmazás terén. Annak, hogy Önnek egy egyszerű áruszállítópolcra vagy egy egyedi szakmai megoldásra van szüksége, nincs jelentősége. Támogatjuk Önt tervei vonatkozásában és Önnel együtt konfiguráljuk az ideális berendezést az Ön számára és adunk testreszabott ajánlatot Önnek.

Speciális kiépítését Önnel közösen tervezzük meg. Szívesen adunk tanácsot Önnek és hozzuk létre Önnel együtt az optimális megoldást, hogy Ön a munkájára tudjon koncentrálni és gazdaságosan tudja elvégezni azt. Nálunk az ügyfél kívánsága áll a fókuszban. Amennyiben szükséges, egyedi alkatrészeket gyártunk berendezéseinek a belső kiépítésben történő biztonságos és jól hozzáférhető elhelyezése érdekében. A szekrényeket, munkalapokat és a fiókelosztó rendszereket teljesen az Ön kívánságainak megfelelően konfiguráljuk.

Parancsnoki központként felszerelt jármű.

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*