a Vállalat

a Vállalat

A Bott cégcsoport három európai telephelyen végzi a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek fejlesztését és gyártását. Az egész világon ipari és kisipari ügyfelek beszállítói vagyunk. A gyártásban, a szervizben és a szerelésben is az Ön hatékony munkája áll a fókuszban.

A vállalatcsoport központja az alapítás helyén Gaildorf-ban (Németország) - amely egyben az egyik gyártóközpont is - van. Ezen kívül még két további gyártóközpont található Bude-ben (Nagy-Britannia) és Tarnazsadányban (Magyarország). Franciaországban, Ausztriában, Dániában és Olaszországban lévő további értékesítési társaságokkal, valamint az egész világon megtalálható licenszpartnerekkel és importőrökkel a bott kiterjedt szervizhálózatot nyújt és egyedileg foglalkozik a helyi igényekkel is - a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

A gaildorf-münsteri ügyfélközpont külső képe

Vállalati célok és alapelvek

 

  1. Hosszútávú globális partnerként folyamatosan kimagasló értékű termékeket, szolgáltatásokat és megoldásokat kínálunk ügyfeleinknek kimagasló ár-érték-aránnyal, a rendkívüli ügyfélélmény biztosítása érdekében.
  2. Egy globalizált és hálózatba rendezett világban intelligens munkahelyi és mobilitási megoldásokat kínálunk olyan iparági vezető szereplőknek és vállalatoknak, akik szeretnének magasabb üzemi hatékonyságot vagy egyszerűen jobb térkihasználást elérni.
  3. Ennek érdekében a kimagasló értékű és innovatív termékeinket és szolgáltatásainkat új technológiákkal ötvözzük, hogy piacvezető, integrált megoldásokat kínálhassunk, melyek elsődlegesen az ügyféligényeken alapulnak.
  4. Egy gyorsan változó világban agilisnek és rugalmasnak kell lennünk. Egy dinamikus környezetben folyamatosan fejlődünk, nemzetközi szinten és új dolgok kifejlesztésén dolgozunk. Ez lehetővé teszi a munkatársaink és tulajdonosaink számára, hogy hozzájárulhassanak a közös sikerhez és ebből közösen profitáljunk.
  5. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy nagyszerű munkáltatóvá váljunk és támogassuk munkatársainkat abban, hogy továbbfejlődhessenek és kibontakozhassanak. Erősítjük a vállalati szellemet és nagyra értékelünk minden olyan előrelépést, mely változatos tapasztalatokat hoz magával.
  6. Családi vállalatként szilárd alapra építünk, felelősségteljesen, minőségorientáltan és környezettudatosan cselekszünk, hosszútávra tervezünk. Kötelezzük magunkat az erőforrások kímélő felhasználására, bármilyen forrásból is származzanak. Folyamatosan növeljük a vállalat értékét és társadalmi felelősségvállalásunk keretében pozitívan járulunk hozzá a társadalom jólétéhez. Minden releváns törvény és előírás betartása számunkra magától értetődő.
DIN EN ISO és TÜV GS tanúsítványok

Tanúsított menedzsment és ellenőrzött gyártás

TÜV-Zertifikat Bott GmbH & Co KG für die cubio Betriebseinrichtung
GS TÜV | bott cubio kezelőberendezés (PDF, 3,9 MB)
TÜV-Certificate Bott Ungarn
Tanúsítvány certificate (PDF, 58,8 kB)