Szervizjárművek felszerelése

Minden könnyen kezelhető

Szervizjárművek felszerelése

Minden könnyen kezelhető

Ügyfelei magas követelményeket támasztanak az Ön munkájával kapcsolatban. Szolgáltató társaságunk nagyon magas színvonalat vár el az ügyfélszolgálattól és a szerviztől. Ahhoz, hogy megfeleljen ezeknek a követelményeknek, Önnek megfelelő felszerelésre van szüksége. A szervizjárművekhez készült bott vario3 járműberendezés támogatja Önt, hogy gyorsan és pontosan végrehajtsa a megbízásokat. A legjobb reklám Önnek az, ha kiváló minőségű járműberendezésünkkel tartósan jó benyomást kelt az ügyfeleinél.

A szervizjárműben uralkodó rendnek az az előnye, hogy hatékonyan és flottul tudja végezni a munkáját. Ez az Ön alkalmazottait is motiválja. A bott vario3 műhelyberendezés számos fiókot és szervizkoffert tartalmaz az áruszállítóban. Ezekben sok szerszám és apró alkatrész részére van szisztematikus és biztonságos tárolóhely, úgy hogy minden szükséges gyorsan kéznél van.

bott vario Fahrzeugeinrichtung für Handwerker

Járműberendezésünk ellenőrzött biztonsága

Járműberendezésünk ellenőrzött biztonsága

A bott vario3 járműberendezés könnyű és robusztus konstrukciója gondoskodik a stabilitás és a csekély önsúly optimális arányáról. Fejlesztőink nagy hangsúlyt fektettek a hosszútávú tartósságra és strapabíró képességre. A bott vario3 a lehető legnagyobb hasznos terhelést nyújtja a szervizjárműben, a legkisebb helyet sem pazaroljuk el. A rakományrögzítés számos innovatív eleme egyszerűen kezelhető.

A bott vario3 által Ön gondoskodik a passzív biztonságról a közúti közlekedés során – legyen szó a vezetőről, a közlekedés más résztvevőiről vagy a rakományról. Ennek érdekében az autóiparral és a TÜV-vel együttműködve rendszeresen törés- és biztonsági teszteket végzünk. Valamennyi bott vario termék teljesíti a közúti közlekedés aktuális biztonsági irányelveit, mint például az ECE R44 szabványt.

Járműbe épített felszerelés kézművesek számára, oldalirányban kihúzható padló alatti modul a körfűrészhez

Évek óta szoros együttműködést folytatunk számos kisipari és flottaügyféllel, lízingcégekkel valamint autógyártókkal. Eközben rengeteg idevágó tapasztalatot szereztünk a járműfelszerelés és az egész lebonyolítás terén. Erre a tapasztalatra alapozva Önnel együtt végezzük el a megfelelő járműberendezés konfigurálását az ideális szervizjárműhöz. Ez tartalmazza az Ön munkájához megfelelő polcrendszert. Teljesen mindegy, hogy Önnek csak egy egyszerű rakodótér burkolatra vagy egyből egy átfogó belső kiépítésre van szüksége kiváló minőségű szerszámpolcainkkal.

A bott így biztosítja, hogy a belső burkolat és az optimálisan felosztott tárolóhely a szerszámberendezésben tökéletesen alkalmas legyen a kívánt célra. A bott vario3-mal Ön sokkal többet kap, mint egy egyszerű szállítójárműpolc. Szervizjárművek részére készült polcrendszerünk úgy rendszerezi az Ön felszerelését az áruszállítóban, hogy az az Ön folyamatait és hatékonyságát a munka során nagymértékben javítja. Közösen készítünk egyedi járműberendezést az Ön igényei szerint.

Teljesen mindegy, hogy Ön a járműberendezést venni vagy lízingelni szeretné, szívesen adunk Önnek tippeket a költségekre vonatkozóan. Támogatjuk Önt szolgáltatásainkkal a járműberendezés területén, úgy hogy Ön a mindennapi üzletre és a munkájára tud koncentrálni. Együtt megtaláljuk a megfelelő megoldást az Ön részére.

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*