Nagyterű áruszállítók

A haszonjármű

Nagyterű áruszállítók

A haszonjármű

Az áruszállítók legnagyobb osztálya maximális hasznos teret kínál. A különösen kedvelt Mercedes-Benz Sprinter és Volkswagen Crafter dobozos autók csak a bott vario3 járműberendezéssel válnak teljessé.

A bott vario3 járműberendezéssel az Ön nagyterű áruszállítója integrált mobil műhellyel felszerelt tökéletes szervizjárművé válik. A bott vario3 általi belső kialakítás sokkal többet kínál, mint csupán egy polcrendszert az autóban: ezáltal Ön optimalizálja a munkafolyamatait és megteremti a hatékony munkavégzés legjobb előfeltételeit.

Nagy kapacitású szállítójármű feszítő rudakkal a rakomány rögzítéséhez

Optimális szervezés

Optimális szervezés

A bott vario3 járműberendezés nagy hasznos terhelést kínál. Az alumíniumból készült autóberendezés csekély önsúlya nagy terhelést tesz lehetővé. Szervizpartnereink elemzik az Ön igényeit és hozzáillesztik a szerszámberendezést az Ön munkafolyamataihoz. Rendszerünket Európában gyártjuk a legmagasabb minőségben. A belső teret olyan elemekkel burkoljuk, amelyek pontosan illeszkednek az Ön járművének körvonalaihoz. Ez védi a belsőteret és autójának értéke hosszú ideig megmarad.

A polcokon túl az új Systainer3 kofferrendszert is integráljuk a berendezésbe. Partnereinkkel, a Berner és Festool cégekkel együtt tökéletesen felszereljük a járművét szerszámokkal és gépekkel. Megoldásaink hatékonnyá teszik a járművével végzett munkát, mivel felszerelésének tárolása biztonságosan és struktúráltan történik.

A járműberendezés mellett sok kiegészítőt kínálunk áruszállítójának felépítményéhez, mint például a hátsó lépcső vagy a rakodási segédlettel rendelkező tetőcsomagtartó. Ezen túlmenően sok szervizszolgáltatást kínálunk Önnek az átépítéshez. Kiegészítő technikát és elektromos komponenseket, mint jelzőberendezések vagy munkalámpák építünk be Önnek.

Járműfelszerelés kézművesek számára, nagyméretű szállítógép asztalosok számára

Katalógus letöltése

Katalógus letöltése

A bott vario3 járműbe épített felszerelési rendszer segít Önnek abban, hogy gazdaságosan dolgozhasson a szervizjárművével a mindennapokban. A szerszámok és anyagok a bott vario3 járműbe épített felszereléssel tárolhatók a furgonban, így gyorsan és ergonomikusan hozzáférhet hozzájuk.

A járműberendezés | Rendszerei a járműnek

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*