Megoldások a kisipar részére

Áttekintés és biztonság

Megoldások a kisipar részére

Áttekintés és biztonság

Kisipari vállalkozása mindent megkövetel az Ön áruszállítójától? Robusztusnak és keménynek kell lennie? Tehát egy hosszúéletű járműberendezésre van szüksége elsőosztályú minőségben. Akkor nálunk a legjobb helyen jár. Egyedi ajánlatot adunk Önnek a bott vario3 járműberendezésre, amely tökéletesen az Ön igényeihez van igazítva. Ezenkívül hasznos tippeket kap tőlünk a járműberendezésekre vonatkozóan. Ezeket egyedileg az Ön igénye szerint konfiguráljuk – optimálisan az Ön kisipari vagy kézműipari vállalkozásához igazítva.

Járműfelszerelés kézművesek számára, egy asztalos a furgonjával

A mobil műhely

A mobil műhely

Az egyedileg konfigurált berendezéshez alternatív megoldásként vonzó modul-rendszerünkből is választhat elemeket. Az előkonfigurált modulokban sokéves tapasztalatunkat használjuk fel. Ezek vonzó áron kínálnak Önnek kimagasló hasznot. A berendezést alumíniumból készítjük. Ez gondoskodik a nagyon csekély önsúlyról és emellett nagyon robusztus és hosszú életű.

Nálunk Ön nem csak egyszerűen egy felépítményt kap a járművéhez. Támogatjuk Önt szolgáltatásainkkal a járműberendezés területén, úgy hogy Ön a kisipari vállalkozására tud koncentrálni. A bott vario3 járműberendezés a legjobb előfeltételeket nyújtja Önnek a kiforrott minőségbiztosításhoz a kisipar területén.

Járműbe épített felszerelés mesterembereknek, bővíthető padló alatti modul villanyszerelőknek

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk! (* kötelezően kitöltendő)

Cím

hozzájárulás nyilatkozat / Adatvédelmi szabályzat*