Védje termékeit

A bott az avero munkahelyi rendszerét kívánságra kompletten ESD kivitelben kínálja. A mikroelektronikai alkatrészek megmunkálásakor a folyamatosan vezetőképes felületű munkahelyek a manuális szerelés sok területén manapság elkerülhetetlenek. Ezek védelmet nyújtanak a kontrollálatlan elektrosztatikus kisülésekkel és az ily módon láthatatlan sérülésekkel szemben az alkatrészek belsejében. Valamennyi bott ESD-termék megfelel az IEC 61340-5-1 szabványnak.

A bott meghatározza az egyedi igényeit, átfogó tanácsadást nyújt a munkahelyi koncepció kidolgozása során és Önnel közösen 3D-ben megtervezi berendezését. A szállítást követően is gondoskodunk Önről: az avero moduláris koncepciójának köszönhetően utólag is rugalmasan, az igényekhez igazítható és bővíthető.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

Az avero gondoskodik a hatékonyságról a manuális szerelés során és segít Önnek a legmagasabb minőség elérésében a gyártás folyamán.

Az avero ESD munkahelyi rendszeren az összes szerszám és berendezés össze van kapcsolva egymással a vezetőképes felületek és részegységek által.

Valamennyi bott ESD termék megfelel az IEC 61340-5-1 szabványnak. A gyors anyagáramlás és a rövid szerelési idő egyszerűen kivitelezhető. Így felel meg az avero a modern gyártásban a folyamatos javítóintézkedéseknek és az állandó változásoknak.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

avero_esd_armband.jpg

Szolgáltatás