Transporter

Transporter sind höchst vielseitig. Ob als Kastenwagen oder mit einer Pritsche – den Möglichkeiten für die individuelle Anwendung sind kaum Grenzen gesetzt. Und dabei müssen sie stets als optimale Arbeitstiere ausgestattet sein.

Großraum­transporter

In Ihrem Berufsfeld ist ein Großraumtransporter unverzichtbar? Ihr umfangreiches Equipment und Ihre Maschinen bringen Sie in einer bott vario Fahrzeugeinrichtung strukturiert und schnell zugänglich unter.

Pritschen­fahrzeuge

Der bottTainer ist sehr vielseitig und lässt sich entsprechend dem individuellen Bedarf konfigurieren. Zum Beispiel mit einem Klappdeckel oben, je zwei übereinander liegenden Flügeltüren an den Seitenteilen oder einem Rollladen aus Aluminium an der Front. 

Áttekintés és biztonság
Teljesen mindegy, hogy Önnek milyen igényei vannak a járműberendezésre vonatkozólag: Az Ön egyedi igénye szerinti konfiguráljuk ezeket vagy vonzó standard modulokat kínálunk Önnek – speciálisan az Ön szakmájához igazítva. A bott vario járműberendezés acélból, alumíniumból és műanyagból álló kiváló minőségű anyagkombinációja gondoskodik az alacsony önsúlyról, valamint nagyon robusztus és hosszúéletű.
Ily módon a bott vario járműberendezés tökéletesen szervezi meg az Ön tárolóhelyét; gondoskodik az áttekinthető helykínálatról és rugalmas lehetőségeket kínál a rakományrögzítéshez. Ily módon Ön minden felszerelést biztonságosan tud tárolni és ergonómikusan hozzá tud férni azokhoz.

Az ÜGYFÉLSZOLGÁLAT és a SZERVIZ szolgáltató társaságainknál különleges helyet foglalnak el. Ügyfelei magas követelményeket támasztanak az Ön munkájával kapcsolatban. A bott vario járműberendezés támogatja Önt, hogy gyorsan és pontosan végrehajtsa a megbízásokat.

Több, mint 30 év tapasztalattal rendelkezünk a különböző méretű haszonjármű flották felszerelésével kapcsolatban. Valamennyi kompetenciánkat felhasználjuk mind az Ön mindennapos feladatainak hatékony teljesítése érdekében, mind a rakományrögzítő és azok gyakorlati használata során.

Nem létezik túl magas követelmény

A szabványra mindenki képes – mi viszont egészen különleges dolgokra is. Teljesen mindegy, hogy mestersége milyen speciális követelményeket támaszt Önnel szemben:

Öné a jármű ... Egyedülálló modularitásának köszönhetően a bott vario pontosan az Ön igényeire hangolható. Szakszerű tanácsadással látjuk el Önt és az egyedileg megfelelő megoldást konfiguráljuk az Ön részére.

Szolgáltatás