A műhely az Öné ...

Műhelyberendezéseink kiváló választás azok számára, akik a hatékony munkavégzés elérése mellett a magas minőséget helyezik előtérbe.

Kompetens értékesítőink szívesen foglalkoznak az Ön egyedi követelményeivel. Ily módon műhelyberendezése ideálisan a műhelyében zajló folyamatokhoz van igazítva.
A bott Verso bizonyítottan időtálló, robosztus hegesztett konstrukció. Megállja a helyét bármilyen körülmények között. Moduláris választék, ami a termékek kombinálásával személyre szabott, bármikor bővíthető összeállítást tesz lehetővé.

A termékválaszték minden alapkövetelménynek megfelel; fiókos-ajtós szekrények, karbantartó kocsik, műhelyasztalok, Perfo tároló elemek és számos kiegészítők.
verso_01.jpg

... a megoldást mi kínáljuk

verso_02.jpg
Verso rendszerünk a rendezett, strukturált és tiszta munka legjobb előfeltételeit teremti meg az Ön műhelyében. Verso termékeinket a kisipar igényeire szabva fejlesztjük és gyártjuk. Tudjuk, hogy Önnek a logikus elrendezés, stabil és strapabíró kivitel fő szempont műhelye kialakítása során. Ezért kiváló választás a Verso rendszerünk, ahol a minőség mellett a költséghatékonyságra is kiemelt figyelmet fordítottunk.

Verso-val műhelye rendezett, átlátható munkahellyé válik. Átfogó tartozék kínálat, ergonómikus kialakítás, strapabíró kivitel, rugalmasan bővíthető rendszer, ami kiállja a próbát.

Rendelési katalógus

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

Videók

bottBox konténer

bott verso Akkumulátor szekrény

bott cubio műhelyberendezés

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok