A műhely az Öné ...

Műhelyberendezéseink kiváló választás azok számára, akik a hatékony munkavégzés elérése mellett a magas minőséget helyezik előtérbe.

Kompetens értékesítőink szívesen foglalkoznak az Ön egyedi követelményeivel. Ily módon műhelyberendezése ideálisan a műhelyében zajló folyamatokhoz van igazítva.
A bott Verso bizonyítottan időtálló, robosztus hegesztett konstrukció. Megállja a helyét bármilyen körülmények között. Moduláris választék, ami a termékek kombinálásával személyre szabott, bármikor bővíthető összeállítást tesz lehetővé.

A termékválaszték minden alapkövetelménynek megfelel; fiókos-ajtós szekrények, karbantartó kocsik, műhelyasztalok, Perfo tároló elemek és számos kiegészítők.
verso_01.jpg

... a megoldást mi kínáljuk

verso_02.jpg
Verso rendszerünk a rendezett, strukturált és tiszta munka legjobb előfeltételeit teremti meg az Ön műhelyében. Verso termékeinket a kisipar igényeire szabva fejlesztjük és gyártjuk. Tudjuk, hogy Önnek a logikus elrendezés, stabil és strapabíró kivitel fő szempont műhelye kialakítása során. Ezért kiváló választás a Verso rendszerünk, ahol a minőség mellett a költséghatékonyságra is kiemelt figyelmet fordítottunk.

Verso-val műhelye rendezett, átlátható munkahellyé válik. Átfogó tartozék kínálat, ergonómikus kialakítás, strapabíró kivitel, rugalmasan bővíthető rendszer, ami kiállja a próbát.

Rendelési katalógus

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

Videók

bottBox konténer

bott verso Akkumulátor szekrény

bott cubio műhelyberendezés

Szolgáltatás