a bott partnerei

a bott partnerei

Berner & MAHA

Lezárás

bott új partnere a szakértő Allianz szövetségnek. A gépjármű,- és műhelyberendezések területén ezzel az értékesítési együttműködési megállapodással (a német- és hazai piacon) bővíti a szervízszolgáltatásait, az Albert Berner Germany GmbH. és a MAHA Maschinenbau Haldenwang GmbH & Co. KG mellett. tovább

 

Szakértők Szövetségét (Allianz) a Berner vezérigazgatója Ulf Loesenbeck indította el 2010. szeptemberében. Az értékesítési koncepció célja, hogy a partnerekkel az ügyfelek még átfogóbb tanácsadást és támogatást kapjanak. Az üzleti folyamatok az autókereskedelemben egyre komplexebbé válnak. A verseny erősebb, mint valaha, a költségek növekednek, az árrések csökkennek. Ezen felül növekszik a gazdasági nyomás a piaci résztvevők összefonódása (koncentrációja) miatt. Hasonlóképpen, nőnek az autóipar és az autósok igényei. Ebből következik, hogy a gépjármű műhelyekben növekszik az igény az átfogó szolgáltatásokra és magasabb színvonalú tanácsadásokra.

 

Ugyanez figyelhető meg az építőiparban is. Beszerzési költségeket csökkenteni kell annak érdekében, hogy könnyebben lehessen koncentrálni az alapvető üzleti tevékenységekre. Pontosan itt erősít a szakértő szövetség. A résztvevő cégek az együttműködés keretében egyedi, célzott támogatást kínálnak az ügyfeleiknek.

www.berner.hu

www.maha.de