Áttekintés

Áttekintés

cubio, a műhelyberendezés rendszer

 

Lezárás

Formás, szolid és rugalmas - cubio, a műhelyberendezés rendszer. tovább

Egy üzemi berendezés használata során a cél, a tökéletes tárolóhely szervezése. Professzionális felhasználóknak azonban nagyon is egyedi követelményeik vannak – természetesen, hiszen napi környezetüknek rendben kell zajlania és minden egyes munkafolyamattal összhangban kell állnia.

A cubio fiókos szekrények, munkapadok és rendszerszekrények az egyedülálló moduláris elvnek köszönhetően, hatékony megoldást jelentenek. Funkcióik megbízhatósága és a legnagyobb kezelői kényelem teszi teljessé a felhasználhatóság előnyeit. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek sokféle feladatra teszik tökéletesen alkalmassá a cubio termékeket. A vonzó és következetes cubio design, valamint az egységes rendszerméretek olyan jellemzők, amelyek a teljes üzemi berendezésnek egy egységes megjelenést kölcsönöznek – mindezt a sokoldalú és variálható belsőtől függetlenül.

 Katalog online anschauenOnline katalógus Katalog DownloadKatalógus letöltése

Szisztematikus rend

Lezárás

Minden a helyén – cubio számára is ez az egyik legfontosabb alapelv. tovább

cubio fiókelválasztó- és feliratozó rendszer kiváló alapot biztosít a munkahely tökéletes megszervezéséhez. Akár kis alkatrészek, szerszámok vagy mérőeszközök behelyezhető vályúkban, kis-alkatrész-dobozokban, speciális tartókon, rugalmas elválasztó lemezek és elválasztó falak között vagy egyedi készítésű habszivacs betéteken – minden eszköz célszerű helyet és védelmet talál.

Legmagasabb követelmények

Lezárás

A bott termékek professzionális alkalmazása az iparban és a kézművesiparban magas követelményeket támaszt a megbízhatósággal és a funkcionalitással szemben. tovább

cubio a funkcionális elemek tekintetében a legújabb technológiákat alkalmazza. Csak néhány példa erre - Nagy teherbírású sínek, csendes futáskultúrával a fiókoknál, hidraulikus magasságállítás a munkapadoknál vagy cserélhető zárcilinder-rendszerek a záraknál, amely révén a hozzáférési jogosultságok bármikor rendkívül rugalmasan módosíthatók.

Moduláris elv

Lezárás

Működik! Minden összeillik. A cubio moduláris építőelem koncepciója végtelen számú variáció alapja. tovább

Ily módon üzemi berendezésének minden bútordarabja egyedi, amely tökéletes összhangban van a felhasználásával.

Akár az elején, akár egy későbbi időpontban, az interfész nélküli rendszer lehetővé teszi a berendezés változó igényekhez és a rendelkezésre álló anyagi kerethez történő igazítását.

cubio a gyakorlatban

Lezárás

cubio átfogó rendszergondolata és modularitása számos felhasználási lehetőséget nyújt. De a felhasználók igényei is ugyanolyan változatosak a gyakorlatban, mint a tevékenységük. tovább

A jövő változást hoz. cubio él vele.

Az egyre kifinomultabb logisztikai megoldások és a pazarlás nyomatékos felszámolása megkérdőjelezik a hagyományos üzemi berendezések létjogosultságát.

Ahhoz, hogy megfeleljenek a modern elveknek, a tárolóhely megszervezését pontosan egyeztetni kell a bútor egyedi feladataival; az üzemi folyamatok is változnak. Ez a jövőben egyre nagyobb rugalmasságot követel a teljes berendezéstől.

cubio kifejezetten ezen kihívásra vonatkozóan került kifejlesztésre és ezzel tökéletesen megfelel a feltételeknek a jövőben.

Termékcsaládokat egyesít és kihasználja a szinergiákat.

Annak érdekében, hogy a berendezés konfigurációja révén létrejöjjön a kívánt haszon, a bott minden bútordarabot egyedileg tervezi meg. A legtöbb esetben több termékcsaládból jön létre a megoldás. Jó, hogy a cubio könnyen kombinálható az APS és perfo vagy a Chipline rendszerekkel.

Egységesítés az egész üzemben.

Amilyen sokoldalú maga a bútor, olyan sokoldalú a felhasználása is. A cubio egyedülálló modularitása az üzemben történő minden alkalmazáshoz a megfelelő konfigurációt kínálja. A robusztus és stabil minőség ezen üzemi berendezések termelésben, gyártásban és szerelésben történő használatát tartós megoldássá teszi.

A vonzó modern dizájn révén szinte magától értetődik, hogy a műszaki irodák bútorozása is cubio-val történjen.

Megtanulni megérteni az értékeket a mindennapi környezet észrevételével kezdődik.

A munkakörök megváltoznak a technológiák fejlődése révén. De egy dolog változatlan marad, minden karrier elején egy szolid szakképzés áll.

Robusztus felépítésével és a kifejezetten szakmai gyakorlati képzésekre kifejlesztett elemekkel, cubio a tökéletes társ a szakmai élet kezdetén. A stabil szerkezet biztosítja az oktatási intézmény számára a beruházás hosszú távú fennmaradását. A precíz funkciók használata meghatározza a fiatalok minőség-tudatosságát. A cubio megjelenése jó érzést generál és elismerést közvetít a holnap munkaerőjének.

cubio a szervizműhelyben

Lezárás

Elemzés, koncepció és tervezés – a 3D tervezési szolgáltatás segítségével bott megjeleníti az Ön projektjét a kezdeti ötlettől a kész megoldásig. tovább

Az új márka és szolgáltatási koncepciók magas követelményeket támasztanak a műhelyek kialakításával szemben. A növekvő verseny a szolgáltató üzemeket nap, mint nap új kihívások elé állítja a munkahelyek gazdaságos tervezése tekintetében.

bott ügyfelei számára ezen feladatok megoldása szükséges – maga a bott számára, ez szenvedély!

bott ezen témáknak szentelt lelkesedéséből, naponta új megoldások keletkeznek. Az iparág-specifikus koncepciók folyamatosan bővülő tárháza képezi a friss gondolkodás és a szakmai tevékenység alapját.