Áttekintés

Áttekintés

avero, a Kézi szerelés 3.0 munkaállomás rendszere

Lezárás

Hogyan egyesíti avero egyetlen egésszé az Ön termelési rendszerét, szerelő munkaállomásait és informatikai rendszereit. tovább

Az értékteremtés sikertényezői a kézi szerelésben megváltoztak. Az avero ezen szempontok elemzésén alapul. Termékfejlesztésének az innovatív gyártási elvek és a belső logisztika koncepciók megvalósíthatóságának hangsúlya szolgált alapul. Az avero fejlesztőit ugyanúgy ihlették az ergonómiai felismerések, mint az az ötlet, hogy a munkahelyet folyamataival együtt rugalmasan a felhasználó informatikai környezetéhez lehessen csatlakoztatni.

Ezen alapelvekkel alkotva, avero egyetlen egésszé egyesíti az Ön termelési rendszerét, szerelő munkaállomásait és informatikai rendszereit és ezzel elősegíti a kézi szerelés egy új korszakának kezdetét. A Kézi szerelés 3.0.

 Katalog online anschauenOnline katalógus Katalog DownloadKatalógus letöltése

Üdvözöljük a Kézi szerelés 3.0 rendszerben

Lezárás

Hogyan definiálja bott a kézi szerelés egy új korszakának kezdetét. tovább

A Kézi szerelés 3.0 fogalom alatt a bott a termelési rendszerből, szerelő munkaállomásokból és informatikai rendszerekből álló integratív rendszert érti, ami teljes mértékben az aktuális folyamatot szolgálja, mint például a gyár változóképessége, a versenyképesség a világpiacon és a demográfiai változások.

Ezáltal a Kézi szerelés 3.0 különbözik a korábbi korszakoktól, amiket bott az alábbiak szerint definiál:

Kézi szerelés 1.0: Műhelyasztalos gyártás és szigetes termelés, az ipari forradalom korszaka előtt

Kézi szerelés 2.0: Gyártósoros termelés az egyes munkaállomások láncolata révén

Kézi szerelés 2.5: Szerelő munkaállomások konfigurációja a Lean elve alapján

avero és a termelési IT eszközei

Lezárás

Hogyan olvasztja egybe az avero a szerelő munkaállomásokat az Ön informatikai rendszerével. tovább

Akár Pick-to-Light rendszerek, egy interaktív kezelői útmutatás, minőség-ellenőrzés és dokumentálása a gyártósoron vagy vállalatirányítási rendszerhez történő csatlakoztatás: mindezek a munkahelyet adatfogadó és adatgyűjtő hellyé teszik számos berendezéssel és csatlakozóaljzattal. Ezért a termelési IT eszközeinek egyszerű adaptálása szükséges az szerelő munkaállomáson.

avero innovatív komponensekkel vállalja a Kézi szerelés 3.0 ezen kihívását és büszke arra, hogy ebben és kifejezetten erre a korszakra fejlesztették ki.

avero és a nyitottság az adaptáláshoz

Lezárás

Hogyan adaptálja avero zökkenőmentesen a tartozékokat. tovább

Az avero használati értékére vonatkozóan döntő a moduláris elv. Ez messze túlmutat az avero-n magán, nyitott rendszerré teszi az avero-t. Ily módon neki köszönhetően zökkenőmentesen adaptálhatók szerszámok, berendezések, illetve informatikai komponensek.

Egyes, többszörös munkaállomások, szerelő- és szállítósorok vagy mobil rendszerek csupán néhány komponensből konfigurálhatók. A jellegzetes avero csatlakoztató technológia lehetővé teszi acél sorozatrészek kombinálását alumínium profilokból készült komponensekkel, valamint az Ön berendezésének egyszerű felszerelését.

Az avero és a cubio, a bott üzemi berendezések azonos részei elősegítik az egységesítést az üzemben. Egy egységes zárrendszer további vonzerőt jelent. Akár klasszikus módon cubioKey megoldással vagy elektronikusan cubioPIN rendszerrel, az avero bármikor beköthető az Ön bott üzemi berendezésének zárrendszerébe. A bott perfo terméke rendet garantál a munkahelyen, ami perforált lemezes falaival és szerszámtartóival modulárisan illeszkedik az avero munkahelyekbe.

avero és a gyártási rendszer elvei

Lezárás

Hogyan olvasztja egybe avero a szerelő munkaállomásokat az Ön gyártási rendszerével. tovább

Az aki gazdaságosabbá kívánja tenni a folyamatokat, annak a megközelítéseken kívül rugalmas termékmegoldásokra is szüksége van stratégiájának megvalósításához. Az avero ezen sikertényezők szimbiózisa. Ugyanis fejlesztésének célja a hatékonyság növelése és kiváló szállítási teljesítmény generálása szolgál alapul. Az 5s-elv megvalósítására szolgáló megoldások éppen úgy ennek eredményei, mint az olyan komponensek, amelyek rugalmas anyagáramlást vagy rövid előkészítési időt garantálnak. A moduláris összeszerelés elv a legjobb feltételeket teremti meg az avero számára, hogy egységes rendszerré alakuljon az üzemben.

avero a legjobb feltételeket biztosítja az ESD védelemhez

Lezárás

Hogyan garantál az avero ESD védelmet az egész gyártósoron. tovább

Az avero munkahelyek alapvetően vezető felületekkel és alkatrész-csatlakozásokkal rendelkeznek. Ily módon csekély kiegészítésekkel bármikor ESD-kompatibilis munkahelyekké változtathatók : avero a legjobb feltételekkel rendelkezik a sokoldalú alkalmazás tekintetében, akármit is hoz a jövő.

bott az avero révén ESD védelmet nyújt az egész anyagáramlási láncolaton egy kézből: a tanácsadástól kezdve az ESD-kompatibilis berendezések szállításán és átvételi, illetve ellenőrzési jegyzőkönyvek készítésén keresztül az audit jelentésekig. Akár ma vagy holnap, az avero ESD védelmet garantál az egész gyártósoron.

avero a test és a lélek fenntartható kezeléséhez

Lezárás

Hogyan teszi az avero természetessé az ergonómiát a gazdaságos gyártásban. tovább

Állítható munkamagasságok, dönthető, fordítható és forgatható elemek, lámpák vagy szemvédő ellenzők révén az avero kímélő munkafolyamatokat biztosít. Az opcionális útmutatás szakmunkások részére stresszmentes munkát biztosít azáltal, hogy a munka lényegét a dolgozó személy képzettségének megfelelően magyarázza el.

A funkcionális termékrészleteken kívül az ergonómiai szempontok figyelembe vétele biztosítja a dolgozók tartós jólétének alapját egy munkahely tervezésekor. Egy nagyobb munkaterület és a sokoldalú munka növeli a motivációt. Egy kellemes hangulat kialakítása teljessé teszi a legjobb munkakörülményeket.

avero, hiszen semmi sem annyira állandó, mint a változás

Lezárás

Hogyan kölcsönöznek az apró részletek az avero számára végtelen lehetőséget. tovább

Akár KAIZEN KVP-Workshopok vagy rövid termékéletciklusok alapján, a változás iránti vágy minden vállalatnál egy stabil állandó. Egyedi profiljaival az avero mesterien kielégíti egy szerelő munkaállomás rugalmassággal szemben támasztott igényeit.

Tálcák és más könnyű komponensek szerszám nélküli illesztése standard. Csavarkötéseknél a speciális "szárny" lyukasztások valódi előnyei mutatkoznak meg. A rácsanyákat alakzáróan veszik fel a profilok és jelentősen megkönnyítik a szerelést. Ez a kötési technológia acél alkatrészeket is összeilleszt alumínium profilokkal és az avero-t hibrid rendszerré teszi. Az a képesség, hogy acélból készült moduláris elemeket egyedi készítésű alumínium profilokból készült komponensekkel kombinál, végtelen lehetőséget ad az avero felhasználói számára.

avero, a siker mozgásban tartása

Lezárás

Hogyan hozza mozgásba az avero az anyagokat és a munkadarabokat. tovább

Az útidő, a szállítás, a leltárok, a mozgatás és a várakozási idők a termelés tudományosan meghatározott pazarló tényezői közé tartoznak. Ezek különösen nagy figyelmet érdemelnek a folyamatok és az üzemi eszközök tervezése során, hiszen óriási lehetőséget rejtenek, ami meghatározó lehet a gazdaságosság és siker tekintetében.

Chaku-Chaku vagy One-piece-flow, Ön akármelyik filozófiát is akarja követni, az avero megfelelő hardvert kínál hozzá. Golyók, görgők és hengerek szállítják a munkadarabokat és az anyagot megbízhatóan a rendeltetési helyükre. Ezeknek köszönhetően garantálják az avero rendszer-munkahelyek a hatékony anyagáramlást, akár szállítósorok, kiszállítás vagy FiFo-polcok révén.

avero és Chipline, az alumínium profilrendszer

Lezárás

avero alkatrészek egyszerű kombinációja alumínium profilokból készült komponensekkel. tovább

Az egyedülálló avero csatlakozási technológia rácsanyával, ami alakzárón rögzül a "szárny" lyukasztásokba, lehetővé teszi az acélból készült avero alkatrészek egyszerű kombinációját Chipline alumínium profilokkal.

Ez a bott rendszer-munkaállomások számára határtalan potenciált nyújt egyedi kialakítási lehetőségek tekintetében. A Chipline profilok aránya a műszaki igények vagy az ügyfél kívánsága szerint változhat.