Áttekintés

Áttekintés

cubio, a műhelyberendezés a járműszervizekhez

Lezárás

Egy első osztályú szolgáltatás-minőségben számos tényező játszik döntő szerepet. tovább

Az Ön szakértelme feltétel az ügyfelek számára. Az Ön profi munkájához egy cubio műhelyberendezés a legjobb feltételeket teremti. A rend, a tisztaság és a hatékonyság a cubio rendszerrel magától értetődik. Ezek elengedhetetlen tényezők az Ön sikeréhez és meghatározzák ügyfelei bizalmát.

 Katalog online anschauenOnline katalógus Katalog DownloadKatalógus letöltése

A szerviz világ markáns kialakítása

Lezárás

Szerviz, ami megmutatkozik. tovább

Sokan fáradoznak azon, hogy ügyfeleket nyerjenek, kevesebben fáradoznak azon, hogy az ügyfeleket megtartsák. Ezért a lenyűgöző bemutatótermek kialakítása gyakran nagy hangsúlyt kap. De mi vár az ügyfélre a műhely ajtaja mögött, ha visszatér ellenőrizni?

A cubio műhelyberendezés termékekkel bemutatóteremmé, szervize markáns élménnyé válik. A rá jellemző rend és némi otthonosság révén a cubio kihangsúlyozza az Ön szolgáltatásának minőségét és csapatával szembeni megbecsülését.

cubio a szenvedély helyszínén

Lezárás

Környezet mindenféle szenvedélyhez. tovább

Egyesek számára funkcionális eszköz a célhoz, másoknak lelkesedés és a szenvedély kiváltója. A közönséges autók, tulajdonosaik megbecsülésétől függetlenül, ugyanúgy karbantartást és ápolást igényelnek, mint a hobbi autók és a motorsportban használt autók.

A cubio műhelyberendezések pontosan a szerviztevékenység folyamataihoz igazodnak. Homlokzatuk mögött olyan funkciókat rejtenek, amelyek tökéletesítik a hatékony munkát. Kifelé szervezett rendet mutatnak és szervizének olyan környezetet kölcsönöznek, amit minden jármű megérdemel.

Határtalan szabadság

Lezárás

Érzelmek konyhája. tovább

Akármennyire is különbözőnek tűnnek érzelmileg ezek a járművek és üzemi berendezések, a szabadság utáni vágyakozásnak mindkettő megfelel.

Bár a cubio-val aligha lehet megvalósítani a végtelen elfogulatlanság nagy álmát, a cubio még sem szab határokat Önnek. A moduláris építőelem elv végtelen számú változathoz nyújt alapot. Ily módon, minden bútor egyedi darab, ami tökéletesen illik az Ön profiljába.

cubio, mint térelválasztó

Lezárás

Nagyon jól sikerült design. tovább

Tárolóhely biztosítása szerszámok és anyagok számára az üzemi berendezések elsődleges feladata. cubio ezen kívül térelválasztóként is alkalmazható.

A szekrények szép formájából mindenhol jó minőségű látható felület adódik, ami a cubio termékeket, mint szabadon álló bútorokat, minden oldalról díszíti. A felső szekrényes modulok önmagukban stabil és önhordó elemek. Ily módon, ezek is bárhol elhelyezhetők a műhelyben a határoló falaktól függetlenül.

A műhely belső tere a cubio termékekkel optikailag és funkcionálisan feloszthatók és strukturálhatók.

cubio iparág-specifikus

Lezárás

A funkciók fúziója. tovább

Amilyen sokoldalú az Ön ipari tevékenysége, olyan különlegesek az Ön berendezésével szemben támasztott funkcionális követelmények is. Ezért a cubio termékcsalád kifejezetten a járműszervizre kifejlesztett modulokkal és funkciókkal rendelkezik. Az olaj, levegő és víz vételéhez vagy újrahasznosítható anyagok ártalmatlanításához való egységek éppen olyan iparág-specifikusak, mint a benzinnel szemben ellenálló felületek és anyagok.

Akármilyen modulokat és funkciókat is választ, egy dolog mindegyikben közös: Egy egységesen kialakított front rész mögött alakzáróan vannak a berendezés egységes megjelenésébe integrálva.

Alap a hatékony munkavégzéshez

Lezárás

Pazarlás megszüntetése. tovább

Annak, aki növelni akarja a hatékonyságot szeretné megszüntetni a pazarlást. A rugalmas tárolóhely-szervezés, a jól átlátható fiókelosztások és a szembetűnő feliratozó rendszerek révén a cubio véget vet a keresési időknek és standarddá teszi a rendet. Az útidők lerövidülnek azáltal, hogy az anyagellátás olajjal, levegővel és vízzel vagy az anyagártalmatlanítás közvetlenül a szerviz-cella mellett kerül elhelyezésre. Hiszen csak ügyfelei járművének kell hosszan futni.

Pit stop

Lezárás

Ha minden másodperc számít. tovább

Extrém helyzetekkel a motorsportban találkozhat anyag és ember. A vezető és a technológia – annak érdekében, hogy az élvonalban legyen – eddig elképzelhetetlen dolgokat teljesít.

Végső határok átlépése csúcsteljesítményeket igényel, a pályán kívül lévő csapattól és azok felszerelésétől is. Pontos szerviz a legrövidebb idő alatt azt jelenti: „minden mozdulat a helyén van“. Ilyen pillanatokban a cubio megbízhatóságot és pontosságot garantál a "sürgősségi eszközök" rendelkezésre bocsátásánál.