Mindig könnyen kezelhető

A bott kofferrendszerek különösen praktikus segítői a mindennapos munka során.A bott jármű-és műhelyberendezésekbe egyaránt illeszkednek.

Az apró alkatrészek rendezéséhez legfőképp az átlátszó fedéllel rendelkező varioSort és a robosztus felépítésű varioSafe hordozható ládák nyújtanak segítséget.

Robusztus és kiváló minőségű műanyagból készülnek, ezért könnyűek és stabilak. Szállításnál egymásra helyezve biztonságosan összekapcsolhatók. Ez biztonságossá és kényelmessé teszi a munkavégzés helyére történő szállítást.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A szerviz kofferek, szortiment kofferek és szerszámkofferek terén kínált széles választékunk minden igényre vonatkozóan a legjobb hatásfokkal kínál tároló rendszert. A bott szerviz kofferek egymásra pakolhatók és egymással fixen összekapcsolhatók. Ezenkívül egyszerűen és áttekinthetően elhelyezhetők az Ön műhely- és járműberendezésében.

A szerszámok, segédanyagok és apró alkatrészek mindig pontosan ott vannak a keze ügyében, ahol Önnek azokra szüksége van. A szabadalmaztatott zárómechanikával kényelmesen, egy kézzel nyithatja és zárhatja a koffereket.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

vario3_variosys3_image_tablar.jpg

Szolgáltatás