Megoldások platós járművekhez és platófelépítményhez

Aki egy nyitott rakterű áruszállítót vezet, jól ismeri a kihívásokat, amelyek a rakomány és a felszerelés rögzítésénél adódhatnak. A bottTainer platófelépítménnyel egy hasznos segítőt kínálunk Önnek ehhez. A könnyű áruszállítókhoz készült kiváló minőségű szállítódoboz tökéletesen szervezi a tárolóhelyet. A platódoboz gondoskodik a szerszámok, gépek és apró alkatrészek áttekintésről az Ön platós járművében – mind szimpla vezetőfülke, mind pedig dupla fülke esetén.

Minden rendezett volt

Robusztus keretkonstrukciója nagy stabilitást biztosít a konténer számára. Az oldallapokat és a szerszámdoboz padlóját a bott tartós, horganyzott acéllemezből készíti, a sarkok járulékos erősítést kapnak. A fröccsenő víz elleni védelem szárazon tartja a tárolódobozok tartalmát. A kétpontos reteszeléssel a szállítóláda biztonságosan zár. A bottTainer mind az Ön platós járművéhez, mind pedig pick-up-jához megfelelő felszereléssel kapható. Ez a tökéletes nagyméretű szerszámosláda a platófelépítményhez.

A bott a platós járművén történő rakománybiztosításhoz praktikus segédeszközöket kínál Önnek, például a strapabíró rakománybiztosító ponyvát a platófelépítményhez. Ez sokkal jobban biztosítja a laza rakományokat a nyitott platós járművek rakterén, mint a hagyományos nagyhurkos hálók. Kifejlesztettük a légáteresztő, de rendkívül robusztus ponyvát például a finom homoknak vagy a zöldhulladéknak a platón tartásához. A kisméretű vagy könnyű tárgyak ily módon erős menetszél vagy vészfékezés esetén is biztonságosan a raktéren maradnak. A bott szövete emellett azzal a nagy előnnyel rendelkezik, hogy kívülről nem látható, mi van alatta. Így hatékonyan védi az Ön platós járművét a lopásokkal szemben.

Pick Up - A legkisebb részletre gondoltam

A kisiparosok számára átépített pick-up-ok esetén egy padozat alatti modul kínál sok tárolóhelyet. A teljesen kihúzható nagyméretű fiókok lehetővé teszik az anyagokhoz történő ergonómikus hozzáférést, mivel Önnek nem kell fáradságosan a járműbe hajolnia. Ezzel a szerviz részére készült tökéletes felépítéssel a rend és a felszerelés tökéletes szervezése a legkisebb helyen egyszerűen kezelhető. Teljesen mindegy, hogy keménytetővel vagy anélkül.

A bott padozat alatti modullal történő kiépítés felső szintjén nagyméretű rakományt lehet rögzíteni. A fából készült robusztus fenéklemez csúszásmentes felülettel rendelkezik. Emellett lehetőség van további kiegészítőknek, mint például rakományrögzítő síneknek és teljesen kihúzható rakodópadlónak a rögzítésére is. A bott padozat alatti modulok egyedileg fiókokkal, euro box-okkal vagy polcokkal rendezhetők be. A sokoldalú fiókelválasztók tiszta rendet teremtenek.

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk!

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

Szolgáltatás