A haszonjármű

Az áruszállítók legnagyobb osztálya maximális hasznos teret kínál. A különösen kedvelt Mercedes-Benz Sprinter és Volkswagen Crafter dobozos autók csak a bott vario3 járműberendezéssel válnak teljessé.

A bott vario3 járműberendezéssel az Ön nagyterű áruszállítója integrált mobil műhellyel felszerelt tökéletes szervizjárművé válik. A bott vario3 általi belső kialakítás sokkal többet kínál, mint csupán egy polcrendszert az autóban: ezáltal Ön optimalizálja a munkafolyamatait és megteremti a hatékony munkavégzés legjobb előfeltételeit.

Optimális szervezés

A bott vario3 járműberendezés nagy hasznos terhelést kínál. Az alumíniumból készült autóberendezés csekély önsúlya nagy terhelést tesz lehetővé. Szervizpartnereink elemzik az Ön igényeit és hozzáillesztik a szerszámberendezést az Ön munkafolyamataihoz. Rendszerünket Európában gyártjuk a legmagasabb minőségben. A belső teret olyan elemekkel burkoljuk, amelyek pontosan illeszkednek az Ön járművének körvonalaihoz. Ez védi a belsőteret és autójának értéke hosszú ideig megmarad.

A polcokon túl az új Systainer3 kofferrendszert is integráljuk a berendezésbe. Partnereinkkel, a Berner és Festool cégekkel együtt tökéletesen felszereljük a járművét szerszámokkal és gépekkel. Megoldásaink hatékonnyá teszik a járművével végzett munkát, mivel felszerelésének tárolása biztonságosan és struktúráltan történik.

A járműberendezés mellett sok kiegészítőt kínálunk áruszállítójának felépítményéhez, mint például a hátsó lépcső vagy a rakodási segédlettel rendelkező tetőcsomagtartó. Ezen túlmenően sok szervizszolgáltatást kínálunk Önnek az átépítéshez. Kiegészítő technikát és elektromos komponenseket, mint jelzőberendezések vagy munkalámpák építünk be Önnek.

A legkisebb részletre gondoltam

Citroën
bott vario3 Járműberendezések
Jumper
Fiat
Ford
Hyundai
IVECO
MAN
Mercedes-Benz
Nissan
bott vario3 Járműberendezések
NV400
Opel
Peugeot
Renault
StreetScooter
Toyota
Volkswagen

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk!!

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

Szolgáltatás