Áttekintés és biztonság

Függetlenül attól, hogy Önnek milyen elvárásai vannak a járműberendezéssel szemben: Az Ön egyedi igénye szerinti konfiguráljuk ezeket vagy standard modulokat kínálunk – speciálisan az Ön szakmájához igazítva.A bott vario járműberendezés nagy szilárdságú acél, alumínium és műanyag kiváló minőségű anyagkombinációja a legmagasabb stabilitást, ellenálló képességet és tartósságot biztosítják alacsony saját önsúly mellett.

Ily módon a bott vario járműberendezés tökéletesen szervezi meg a tárolóhelyet; gondoskodik az áttekinthető anyagelrendezésről és rugalmas lehetőségeket kínál a rakományrögzítéshez. Mindezek eredményeként minden felszereléshez biztonságos tárolást és ergonómiailag kedvező hozzáférést biztosít.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

Az Ön járművébe épített berendezés gondoskodik a megfelelő rakományrögzítésről és a mindennapi munka hatékonyságáról.  Ezáltal időt és pénzt takarít meg és mindenek előtt: gondtalan munkát biztosít. A bott vario járműberendezéssel Ön hosszútávon gazdaságosan közlekedik szervizjárművével.
A bottBox-ok és szerviz kofferek praktikusak és strapabíróak.
Gondoskodnak a szükséges rendről és áttekintésről, hogy munkája során az összes szerszám és anyag kéznél legyen.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

handwerk_keyvisual.jpg

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok