A kompakt szállítójármű

A kisméretű járművek különösen a városi forgalomban ideálisak. A kisbuszok vagy kisáruszállítók kompakt méretei kiválóan alkalmasak a városi közlekedéshez, mivel fordulékonyak és kevés helyre van szükségük a parkolásnál. Eközben a kisméretű áruszállítók kompakt kialakításuk ellenére a magasfokú biztonság mellett tágas rakteret kínálnak. Ez a megfelelő járműberendezésen múlik. 

A kisáruszállítók nagy terhelést tesznek lehetővé és megfelelő hasznos terhelést kínálnak a városi környezetben történő alkalmazások esetén. Az alacsony fogyasztás és az ennek ellenére elegendő rakodótérfogat hasznos segítővé teszik az olyan kisméretű áruszállítókat, mint pl. a dobozos autók. Az ilyen járművek szervizautóvá történő átépítése különösen a kisipari vagy az ügyfélszolgálati vállalkozások részére alkalmas.

Mivel ezek a kompakt áruszállítók a 3,5 tonnás megengedett összsúlyú haszonjárművek kategóriája alatt vannak besorolva, ezért személygépkocsinak számítanak és B kategóriájú jogosítvánnyal vezethetők. Ezen túlmenően a kisáruszállítók környezetbarát kivitelűek, mivel fogyasztásuk a személygépkocsikéval vethető össze.

Valódi nagyságot mutatni

Az iparági szereplőknek a kisáruszállítók attraktív árat és gazdaságosságot jelentenek. Aki a különböző fajtájú áruszállítókat összehasonlító tesztnek veti alá, gyorsan megtalálja a megfelelő megoldást. Gyakran alkalmazzák az egyre nagyobb hatótávolságú elektromos kisáruszállítókat is. A tökéletesen illeszkedő bott vario3 járműberendezést minden jelenlegi modellhez és gyártóhoz kínáljuk Önnek.

Kívánságra további szinttel bővítjük az Ön rakterét. Padozat alatti modul-megoldásunk kettős padlót tartalmaz, amely alatt fiókok találhatók. A tartalomhoz ily módon ergonómikusan és kedvezően lehet kívülről hozzáférni. A rakodótér burkolat óvja járművének belső terét és hosszú távon megőrzi annak értékét. Az oldalfalakon integrált rögzítősínek gondoskodnak rakományának rögzítési lehetőségéről.

A járművéhez rendelkezésre álló berendezési megoldásokat katalógusunkban találja meg.

A bott vario3 járműberendezést rendszeresen töréstesztek segítségével ellenőrizzük. Így Ön biztos lehet benne, hogy baleset esetén is minden a helyén marad. Járműberendezésünk teljesíti a rakományrögzítésre vonatkozó releváns előírásokat.

Járműberendezésünk szerelését és rögzítését az Ön kisáruszállítójának karosszériáján képzett és tanúsított személyzetünk hajtja végre. A hirtelen fékezéseknél fellépő centrifugális erők eloszlása és felfogása optimálisan történik. Minden a helyén marad és szélsőséges terhelés után is minden további nélkül hozzáférhető. Járműberendezésünk moduljai alumíniumból készülnek, amelyet könnyű műanyagból készült elemek egészítenek ki. Ez biztosítja a nagyon csekély önsúly melletti maximális szilárdságot.

Kérje az Ön közelében lévő bott szervizpartner tanácsát az Önnek megfelelő berendezés megtalálásához!

Vétel vagy lízing?

Pontosan az Ön elképzelései és kívánságai szerint dolgozzuk ki és tervezzük meg az Ön bott vario3 járműberendezését. Ide tartozik a beépítés jól átgondolt és hatékony lebonyolítása is. Gondoskodunk az összes lépésről, hogy Önnek járműberendezése beszerzésekor a lehető legkevesebb ráfordítása legyen. Teljesen mindegy, hogy a járműberendezést saját vagy idegen finanszírozásban szeretné elvégezni, mi elkísérjük Önt a folyamat minden lépésénél.

A beszerzési költségek a járműberendezés használati időtartamára során megtérülnek. Azt, hogy inkább kedvező konstrukcióban lízingelni vagy vásárolni szeretne, Ön dönti el. Amennyiben kisáruszállítóját lízingjárműként használja, akkor a jármű belső kialakítását is bele lehet venni a lízingbe. Szívesen gondoskodunk az Ön autókereskedőjével közösen a lebonyolításról, úgy hogy Önnek a lehető legkevesebb ráfordítása legyen.

További információ

Itt megtekintheti online gépkocsi-felszerelésünk katalógusát.

Kattintson a + gombra, hogy lássa, melyik gépkocsi-modellt kínáljuk a Bott vario3 járműbeállításnak. Ha a gépkocsi nincs ott, kérjen megoldást!
Citroën
bott vario3 Járműberendezések
Berlingo L1, L2
Jumpy L1, L2, L3
Fiat
Ford
Mercedes-Benz
Nissan
Opel
Peugeot
Renault
Volkswagen

Kérjen ajánlatot

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk!

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Captcha
Invalid Input

Szolgáltatás