Megoldások kis dobozos furgonokhoz

Az anyagok és szerszámok áttekinthető elhelyezését egy zárt dobozos kishaszon gépjárműben gyakran nehéz megoldani. Annak érdekében, hogy a rendelkezésre álló teret a lehető legjobban kihasználhassuk, speciális megoldásokat fejlesztettünk ki Önnek.

A padozat alatti modulok lehetővé teszik a szerszámok, könnyen hozzáférhető nagyméretű fiókokba történő elhelyezését. A felette lévő padozaton a rakodótér teljes felülete rendelkezésre áll hosszú és terjedelmes tárgyak tárolására. Vagy pedig Önnek megfelelő modulokat építünk be integrált fiókelosztó rendszerek, szervízkofferek és más felszerelések részére.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A méretpontos  bott vario padozat alatti modul a zárt dobozos kishaszon gépjárművekben optimálisan használja ki a rakodóteret. A raktérelrendezés két szinten valósul meg járműtípustól függetlenül. A padozat alatti modulokban található fiókok áttekinthető elrendezést biztosítanak felszerelései számára. 

A fiókok gyors, kényelmes, áttekinthető hozzáférést biztosítanak a szerszámokhoz és anyagokhoz a hátsó és oldalajtókon keresztül.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

3D - nézet: Kattintson a képre és mozgassa nyomva tartott gombbal az egeret

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok