Egy rendszer - végtelen sok lehetőség flottájának járművei számára

Ön flottamenedzser és az ideális polcrendszert keresi szervizflottájának áruszállítóihoz? A professzionális bott vario3 járműberendezést mintha a legjobb flottajárművek szabványosítására találták volna ki. Az Ön haszonjármű flottájának tökéletes és tartós berendezése gondoskodik a flott és egyszerűen kezelhető rakományrögzítésről és szerszámkofferei, gépei, fogyóeszközei, valamint pótalkatrészei szisztematikus és biztonságos elhelyezéséről. Ez egyszerűsíti járműparkjának menedzselését és segít Önnek a gazdaságos és hatékony munkavégzésben. Teljesen mindegy, hogy milyen feladatokat kell elvégeznie: modul-rendszereinkkel Ön minden kihívás esetére fel van szerelve.

Flottamenedzsment: Biztonság és hatékonyság

A különböző nagyságú haszonjármű flották felszerelése terén gyűjtött több, mint 30 éves tapasztalatunkból Ön is profitál. Ezzel a kompetenciával hatékonyan teljesítheti a mindennapos feladatait. A rakományrögzítés sok eleme gyakorlati hasznot kínál Önnek a mindennapokban és pénzt és időt takarít meg. Átfogó tanácsadást kap tőlünk a részletekre vonatkozóan, valamint járműberendezésének egyedi tervezését is elvégezzük.

A bott vario3 járműberendezésen túl kiegészítéseket hajtunk végre Önnek a járműelektronikán és elvégezzük a jármű felmatricázását is. Ezenkívül speciális felépítményeket és a kiegészítő felszereléseket kínálunk Önöknek, valamint a jármű feliratozását, a szállítást és az engedélyezést is elvégezzük. Győződjön meg átfogó nemzetközi teljeskörű szolgáltatásunkról!

Amennyiben több az elvárása, mint csak egy járműberendezés beépítése, akkor nálunk jó helyen jár. Nálunk Önnek a kezdetektől fogva jól gondját viseljük – a tervezéstől a lebonyolításon keresztül a szervizflottája részére történő kiszállításig. Elektronikai komponenseket és sok más kiegészítőt szerelünk fel Önnek. Például modern megoldásokat kínálunk Önnek az IoT (Internet of Things; a dolgok internete) és az intralogosztika területén a járműberendezésben munkafolyamatai optimalizálásához. Önnel együtt hozzuk létre a jövő hatékony flottamenedzselését. Együtt megtaláljuk a megfelelő megoldást flottájának járművei számára!

 

Bott járműberendezés - az Ön előnyei egy pillantással

Hasznos tippeket adunk Önnek, hogy melyik flottajárművek felelnek meg legjobban az Ön feladatainak és melyik komponensek fontosak a járműberendezésben. Szakértőink megtervezik az Ön egyedi járműkoncepcióját és ügyelnek minden hozzátartozó tényezőre, úgy mint a termelékenység növelése, ergonómia, funkcionalitás és áttekinthetőség. Eközben kevés a jelentősége, hogy elektromos járművekről vagy hagyományos áruszállítókról van szó.

Kockázatmenedzsment

Mint tanúsított kiépítőpartner szorosan együtt dolgozunk a járműgyártókkal. A bott vario járműberendezés számtalan törésteszten vett részt sikeresen és GS-jelöléssel tanúsított. Ez maximális biztonságot jelent a vezető részére és minimális kockázatot a járműpark menedzsere részére.

Image

Szakmát átfogó hálózat

Kiterjedt hálózatunknak, kooperációinknak és az autógyártókkal és lízingcégekkel folytatott sokéves együttműködésünknek köszönhetően nálunk Ön egy kézből kap egyedi megoldást. Nincs jelentősége annak, hogy szervizflottáját lízingeli, vagy inkább megveszi az áruszállítókat. Informáljuk Önt a trendekről és elvégezzük Ön számára a szükséges lépéseket. Hosszú ideje végezzük neves német cégek nagy flottáinak felszerelését.

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk!

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

Szolgáltatás