Áttekintés

Áttekintés

bott vario, a járműberendezés rendszer

Lezárás

Semmi sem olyan izgalmas, mint a szerviz és szerelési tevékenységek. A meglepetések itt mindennaposak. tovább

Magas kreativitást és professzionalizmust igényelnek a megbízások teljesítése során. Minden eshetőségre a lehető legjobban fel kell készülni és a megfelelő szerszámmal, anyaggal és a szükséges tartalék alkatrészekkel kell rendelkeznünk. Röviden – a berendezésnek rendben kell lennie!

bott vario egyedülálló modularitása  révén hatékony megoldás mindehhez. Megbízható funkciók és maximális kezelési komfort teszik teljessé a felhasználó számára. Ezek olyan tulajdonságok, amelyek alkalmassá teszik szervizjárművét feladatai végrehajtására.

 Katalog online anschauenOnline katalógus Katalog DownloadKatalógus letöltése

Utasbiztonság a rakománybiztosítás révén

Lezárás

bott az autóiparral, a TÜV szervezettel és más független vizsgáló intézetekkel együttműködve rendszeresen végez törésteszteket a legújabb irányelvek szerint. Független szakértők folyamatosan vizsgálják a biztonságra vonatkozó előírásokat.

Modularitás

Lezárás

bott vario egyedülálló modularitásával és a komponensek műszaki tulajdonságaival tökéletes alapot nyújt egy olyan járműberendezéshez, ami pontosan igazodik az Ön igényeihez.

Fokozott hatékonyság

Lezárás

Áttekinthetőség és rend biztosítja a hatékony munkafolyamatot. Jelentősen csökkennek a keresési idők és a szállítási károk.

Rugalmasság és mobilitás a helyszínen

Lezárás

A kivehető modulok növelik a rugalmasságot a helyszínen szerviz során. A munka után gyorsan és biztonságosan visszahelyezhetők a számukra készült tartókba.

Kiváló stabilitás, kis saját súly mellett

Lezárás

Az intelligens anyagkeverék nagy szilárdságú acéllemezből és eloxált alumíniumból, valamint a legújabb illesztési és gyártási technológiák a legmagasabb stabilitást, ellenállóképességet és tartósságot biztosítják alacsony saját súly mellett. Ez a biztonságon túl, precíz koordinálást és alacsony üzemanyag-fogyasztást garantál.

Személyi- és tárgyi védelem

Lezárás

A felületek, élek és sarkok gondos tervezése és feldolgozása a legnagyobb munkabiztonságot garantálja és védi a rakományt.

Hírnév

Lezárás

A rendezett és áttekinthető mobil-szerviz jó benyomást kelt. A bott vario formatervezése ezen kívül profizmusról és értékmegőrzésről tanúskodik.

Amortizáció

Lezárás

A bott járműberendezései rövid idő alatt megtérülnek és a moduláris rendszere révén bármikor módosíthatók, bővíthetők vagy újra kombinálhatók.