News

Aug
30
2017
„Szeptemberi Áfa-mentes hónap”*

EZÚTON SZERETNÉNK FIGYELMÉBE AJÁNLANI LEGÚJABB AKCIÓNKAT!

NÁLUNK EGY HÓNAPIG A NETTÓ ÁR = BRUTTÓ ÁR!

Jan
25
2017
bott avero, munkafolyamat egy rendszerben

A hatékony munkaállomás rendszer, moduláris felépítésű. Legyen szó szerelő-, anyagtovábbító- vagy előkészítő sorról, az avero szerkezeti elemekből könnyen összeállítható.

Jan
04
2017
Motorsport szerelő műhely

Bott Ltd. támogatásával cubio műhelyberendezést kapott a Nyugat-Angliai Főiskola.

Nov
08
2016
bott cubio az iskolában

A starnbergi Munich International School (MIS) két új technikatermében - 55 nemzet diákjai fejlesztik kézügyességüket és kreativitásukat. A technika- és művészetoktatás számára kifejlesztett új, modern felépítésű bott cubio műhelyberendezés kitűnő alapot biztosít ehhez.

Oct
13
2016
IAA 2016 Hannover Haszongépjármű szakkiállítás

Bott a piacvezető termékeinek és szolgáltatásainak járműberendezés kategóriára vonatkozó választékát sorakoztatta fel, annak bemutatására, hogy a leghatékonyabb, teljes körű tárolási és rögzítési megoldásokat kínálja ügyfeleinek, a legmagasabb biztonságtechnika és hatékony munkavégzés érdekében.
A kiállítási területen összesen 25 gépjárműben volt bott járműberendezés, ebből nyolc a cég saját standján.
Az ott megjelenő újdonságainkról egy következő hírben olvashat!

 

Oct
12
2016
Látogatás Hannoverben

Bott Hungária Kft. ellátogatott a Hannoverben megrendezett IAA 2016, Haszongépjármű szakkiállításra.
Anyavállalatunk ezen a kiállításon is sikeresen képviselte a járműberendezés-gyártást.

 

Aug
10
2016
A bott járműberendezések a BMW csoport szervizautóiban

2016-ban a BMW csoport Ausztriában átadott néhány új, bott vario járműberendezéssel felszerelt gépkocsit kereskedőinek. A bott már több, mint 20 éve látja el járműberendezésekkel a BMW csoport mobil szervizének járműveit. A bott-tal való sokéves együttműködés tapasztalata egész Európában előnyöket biztosít ügyfeleink számára.

Jul
20
2016
A bott biztosítja a Ford GT autóverseny programjának felszerelését

A bott, a WEC Ford Chip Ganassi Racing brit autóverseny-csapat hivatalos termékpartner-támogatója. Paul Maynard, a bott Project Sales Managere tervezte meg a megfelelő műhelyberendezést a csapat számára.

Jul
15
2016
bott és STILL bemutatja...

 az optimális munkafolyamatot az IMHX-en 2016-ban.

 

Jun
07
2016
STILL

A STILL anyagmozgató berendezéseinek szervizeléséhez és javításához a bott néhány szervizautót bott vario járműberendezéssel szerelt fel. A STILL szerviztechnikusai gyors segítséget nyújtanak, ha pl. egy villástargonca vagy egy emelőkocsi nem működik megfelelően vagy karbantartásra szorul.

Apr
28
2016
Rendőrségi helyszínelő MB Sprinterek

Új autót kaptak a Fejér megyei rendőrség bűnügyi helyszínelői. A kisbuszt október elején vették birtokba az egyenruhások, éles riasztásuk azóta nem volt, de a kocsi a felszerelésekkel együtt már rajtra kész. A járművet olyan kiemelt bűncselekményeknél fogják használni, mint az emberölés.