Munkavégzés kiszolgálórendszerekkel

avero szerelési munkahelyeink egyéni munkaállomások is kialakíthatók, vagy gyártósorokká is összeállíthatók. Az alkatrész a görgős pályákon állomásról állomásra megy tovább. Ezáltal a részegységek komissiózásától kezdve egészen a munkadarab ellenőrzéséig folyamatosan magas termékminőséget biztosítunk. Az előkészítő kocsik és a FIFO állványok biztosítják az állandó utánszállítást és gondoskodnak a gördülékeny anyagelérésről a soron.

Kooperációs partnerünkkel, az Armbruster Engineering céggel együtt lehetőség van egy egyedileg az Ön részére készített folyamatvezérlés integrálására, az ahhoz szükséges szerszámok és gépek csatolására. Például a Pick-by-Light komissiózás és az adatközlő szemüvegen keresztül megadott információkat, műveleti utasításokat közvetítenek a dolgozók felé. Esetleg egy Pick-by-Voice head-szet segítségével a dolgozó szövegesen nyugtázza a végrehajtott munkalépést. A rendszer pedig akusztikus visszajelzést ad az alkatrészek elvételéről.

 

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A perfo lyuklapok a szerszámtartókkal együtt, valamint bottBox-okkal hatékonyan és szabályosan rendezik el a szerszámokat és az anyagokat az avero munkahelyi rendszeren. Gyártósora egyedi állomásait ergonómiailag optimálisan be tudja állítani. Az alkatrészek továbbítása görgőspályák segítségével történik. 

Előkészítő kocsik és FIFO állványaink segítségével optimálisan szervezhető az anyagáramlás. Az avero segítségével a részegységek komissiózásától kezdve egészen a munkadarab ellenőrzéséig egyenletesen magas termékminőséget biztosít.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

avero_armbruster.jpg

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok