Megoldások a szerviz és a gyártás részére

A szerszámok áttekinthető elrendezése és az ezáltal biztosított gyors hozzáférés a gazdaságos munkavégzéshez elengedhetetlen. Segítünk növelni a hatékonyságot az Ön műhelyében. Ezáltal a műhelyében rend lesz úrrá.

A cubio termékcsalád olyan modulokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten az ipari üzemekben történő felhasználás számára fejlesztettünk ki. Ide tartoznak például a cubio CNC-tároló rendszerek is.

Szolgáltatási spektrumunk magában foglalja a műhelyberendezések elemzését, tervezését és szerelését. Azt a cél követjük, hogy Önt a lehető legnagyobb mértékű értékteremtés elérésében támogassuk.

 

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A cubio műhelyasztalokat gurulós és fix kivitelben kínáljuk Önnek, hogy munkahelye a lehető legrugalmasabb legyen.
Ezenkívül a cubio rendszer műhelyasztalokat pontosan a saját igényeihez igazíthatja. A munkalapot kérheti bükk vagy bükk-multiplex kivitelben, laminált felülettel, vagy rozsdamentes acél borítással.

A cubio rendszerszekrények és fiókos szekrények igény szerint konfigurálhatók. Az elválasztókkal és az elosztókkal együtt rend tartható a fiókokban. A perfo lyuklapok és tartozékaik biztosítják a megfelelő tárolást szerszámai részére.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

ktm_produktion.jpg

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok