Gépjármű- és motorjavító műhely berendezés

A szerszámok áttekinthető elrendezése és az ezáltal biztosított gyors hozzáférés a gazdaságos munkavégzéshez elengedhetetlen. Segítünk növelni a hatékonyságot. A cubio-val műhelyében rend uralkodik.

A letisztult dizájn, valamint a rendszerméretek esztétikus és egységes megjelenést kölcsönöznek a cubio műhelyberendezésnek.
A cubio Service termékcsalád, olyan modulokat tartalmaz, amelyeket kifejezetten a járműszervizek számára fejlesztettünk ki. Ide tartoznak az olaj-, levegő- és vízleeresztésre vagy a hulladékok ártalmatlanítására, kezelésére vagy tárolására szolgáló egységek. A felületek és az anyagok benzin- és olajálló kivitelűek.

Szolgáltatási spektrumunk magában foglalja a műhelyberendezések elemzését, tervezését és szerelését. Azt a cél követjük, hogy Önt a lehető legnagyobb mértékű értékteremtés elérésében támogassuk.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A cubio műhelyasztalokat gurulós és fix kivitelben kínáljuk Önnek, hogy munkahelye a lehető legrugalmasabb legyen.
Ezenkívül a cubio rendszer műhelyasztalokat pontosan a saját igényeihez igazíthatja. A munkalapot kérheti bükk vagy bükk-multiplex kivitelben.

A cubio rendszerszekrények és fiókos szekrények ugyanígy igényei szerint konfigurálhatók. Az elválasztókkal és, az elosztókkal együtt rend tartható a fiókokban. A perfo lyuklapok és tartozékaik biztosítják a rendet szerszámai részére.

Kapcsolat

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

bc_ref_Hyundai_04.jpg

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok