Vegyen részt Ön is sikertörténetünkben!

Gyakornoki helyet keres vagy egy vállalatot, amely támogatja Önt a duális főiskolai képzés során?
Egy vonzó kezdőpozíciót egy nemzetközi vállalatnál és a lehetőséget, hogy részt vegyen annak jövője alakításában?
Egy új kihívást egy erőteljesen növekvő vállalkozás keretén belül?

Akkor a legjobb helyen jár. Mert a bott-nál sok minden történik és bizalommal tekinthet a jövőbe. A bott 85 éves cégtörténete során egy kis termelőüzemből egy teljeskörű szolgáltatást nyújtó vállalkozássá vált a jármű- és műhelyberendezések területén. Időközben a bott-nak 30 országban vannak leányvállalatai, exportpartnerei és világszerte 900 alkalmazottat foglalkoztat.

A Bott cégcsoport három európai telephelyen végzi a járműberendezések, műhelyberendezések és munkahelyi rendszerek fejlesztését és gyártását. A bott nagy hangsúlyt fektet termékei kiváló minőségére, a fejlesztést és a gyártást saját gyáraiban végzi.
karriere bei bott

Karrier lehetőségek a bott-nál

karriere bei bott
A bott dinamikus csapata állandóan növekszik. Minden évben fiatal szakembereket képez ki és képzésük befejezése után hosszútávú foglalkoztatási viszony keretében alkalmazza őket. Ugyanez érvényes a duális képzést nyújtó főiskolák hallgatóira. Elkötelezett, fiatal munkatársaink gondoskodnak arról, hogy a bott az ismeretek és a technika aktuális állásának megfelelően reagál az idők szavára.

A bott nemzetközi szinten kínál Önnek biztos és jövőbe mutató karrierlehetőségeket mind a gyártásban és az értékesítésben, mind az olyan adminisztratív területeken, mint a marketing, a személyzeti erőforrások, a pénzügyek vagy az IT. Az egyéni erősségeket a bott oktatásokkal és továbbképzésekkel támogatja. Ily módon Önnek a személyi fejlődést illetően a bott cégnél hosszútávú perspektívák nyílnak. Ezen túlmenően a béren kívül további juttatásokat kap. A bott modern, világos környezetben, ergonómikus munkahelyeket biztosít alkalmazottainak.

A bott további előnyei

Biztos munkahelyek

Rugalmas munkaidő modellek

Vonzó bérezés

Nyereségrészesedés

Előgondoskodás

Munkaruha

Üzemi étterem

Pihenési lehetőség a cég közvetlen közelében

Továbbképzés

Családbarát

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok