Nekünk nem létezik túl magas követelmény

A szabványra mindenki képes – mi viszont egészen különleges dolgokra is. Teljesen mindegy, hogy milyen speciális követelményeket támaszt az Ön szakmája a haszonjárművében lévő járműberendezéssel szemben: szívesen kidolgozzuk az Ön egyedi és rugalmas kiépítésére vonatkozó megoldást és átfogó és kompetens tanácsadással látjuk el Önt a megfelelő rakományrögzítéssel kapcsolatban.

Egy professzionális rendszer - végtelen sok lehetőség a kialakításban

Óriási tapasztalattal rendelkezünk a speciális kiépítés területén a motorsport egészen különböző szakágaiban, a Mountainbike versenysportban és számos más nem konvencionális alkalmazás terén. Annak, hogy Önnek egy egyszerű áruszállítópolcra vagy egy egyedi szakmai megoldásra van szüksége, nincs jelentősége. Támogatjuk Önt tervei vonatkozásában és Önnel együtt konfiguráljuk az ideális berendezést az Ön számára és adunk testreszabott ajánlatot Önnek.

Speciális kiépítését Önnel közösen tervezzük meg. Szívesen adunk tanácsot Önnek és hozzuk létre Önnel együtt az optimális megoldást, hogy Ön a munkájára tudjon koncentrálni és gazdaságosan tudja elvégezni azt. Nálunk az ügyfél kívánsága áll a fókuszban. Amennyiben szükséges, egyedi alkatrészeket gyártunk berendezéseinek a belső kiépítésben történő biztonságos és jól hozzáférhető elhelyezése érdekében. A szekrényeket, munkalapokat és a fiókelosztó rendszereket teljesen az Ön kívánságainak megfelelően konfiguráljuk.

A legkisebb részletre gondoltam

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk!

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok