Áttekintés és biztonság

Kisipari vállalkozása mindent megkövetel az Ön áruszállítójától? Robusztusnak és keménynek kell lennie? Tehát egy hosszúéletű járműberendezésre van szüksége elsőosztályú minőségben. Akkor nálunk a legjobb helyen jár. Egyedi ajánlatot adunk Önnek a bott vario3 járműberendezésre, amely tökéletesen az Ön igényeihez van igazítva. Ezenkívül hasznos tippeket kap tőlünk a járműberendezésekre vonatkozóan. Ezeket egyedileg az Ön igénye szerint konfiguráljuk – optimálisan az Ön kisipari vagy kézműipari vállalkozásához igazítva.

A mobil műhely

Az egyedileg konfigurált berendezéshez alternatív megoldásként vonzó modul-rendszerünkből is választhat elemeket. Az előkonfigurált modulokban sokéves tapasztalatunkat használjuk fel. Ezek vonzó áron kínálnak Önnek kimagasló hasznot. A berendezést alumíniumból készítjük. Ez gondoskodik a nagyon csekély önsúlyról és emellett nagyon robusztus és hosszú életű.

Nálunk Ön nem csak egyszerűen egy felépítményt kap a járművéhez. Támogatjuk Önt szolgáltatásainkkal a járműberendezés területén, úgy hogy Ön a kisipari vállalkozására tud koncentrálni. A bott vario3 járműberendezés a legjobb előfeltételeket nyújtja Önnek a kiforrott minőségbiztosításhoz a kisipar területén.

Egy rendszer - végtelen sok lehetőség

A bott vario3 járműberendezéssel Ön ideálisan szervezi a tárolóhelyet az Ön áruszállítójában. Gondoskodik az áttekinthető helykínálatról és az ergonómikusan kedvező hozzáférésről az Ön felszereléshez. Ily módon optimalizálja a folyamatait a kisipari üzemben és magától értetődővé teszi a rakományrögzítést.

A járművek belső kiépítése gondoskodik a rakományrögzítésről és a hatékonyságról a napi munka során. Ezáltal Ön időt és pénzt takarít meg és mindenek előtt: kíméli az idegeit. A bott vario járműberendezéssel Ön hosszútávon gazdaságosan utazik a szervizjárművével.

A bottBox-ok és a szervizkofferek praktikusak és robusztusak. Gondoskodnak a rendről és a szükséges szervezésről, hogy munkája során mindig az összes szerszám, anyag és szükséges technika ott legyen Önnél. Kiegészítőket, valamint modern kiegészítéseket is integrálunk a jármű elektronikus rendszerébe. Például támogatjuk Önt munkafolyamatai digitalizálása során. Velünk felkészült lesz a jövőre.

Kapcsolat

Szeretne több információt, tanácsot vagy visszahívást a gépjárművek felszerelésére? Örömmel segítünk!

* kötelezően kitöltendő

Kérjük, adja meg a cégét

Kérjük, adja meg a nevét

Kérjük, adja meg vezetéknevét

Kérjük, adja meg a címét

Kérjük, írja be postai irányítószámát

Kérjük, adja meg a várost

Kérjük, adja meg e-mail címét

Kérjük, adja meg telefonszámát

0/1000

Sie müssen die Einwilligungserklärung das Datenschutzfeld bestätigen.

Bitte akzeptieren Sie die Datenschutzerklärung

Kérjük, erősítse meg a biztonsági kérdést

Szolgáltatás

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok