Adatvédelem

Adatvédelem

09/2015

  (1) Személyes adatainak biztonsága

A Bott csoport ezen a weboldalon adatokat gyűjt azért, hogy a lehető legkényelmesebb és leginkább meggyőző látogatói élményt biztosítsa Önnek weboldalán. Az Ön személyes adatainak legnagyobb fokú védelme érdekében a bott megteszi a megfelelő óvintézkedéseket. Ez magában foglalja a jelszavak SSL ipari szabvány szerinti titkosítás általi védelmét. A bott az Ön érzékeny, személyes adatait nagy gonddal kezeli, hogy azok illetéktelen kezekbe ne kerülhessenek. A bott továbbá back-up rendszereket használ az adatvesztés hatékony megakadályozása érdekében, függetlenül attól, hogy véletlenül vagy szándékos károkozás miatt kerülne sor erre.

Az interneten történő információküldés során minden óvintézkedés ellenére mégsem zárható ki valamennyi kockázat. Ezekért a bott semmilyen felelősséget nem vállal. A bott a törvényi rendelkezések szerint nem felel az Ön adataihoz történő meg nem engedett hozzáférésért és az azokkal való visszaélésért.

Ha regisztrál a bott weboldalán (pl. a webshopban), akkor felhasználónevet és jelszót kell létrehoznia. Ezek az adatok fontos szerepet játszanak az Ön személyes adatainak védelmében. Kérjük, jelszavát és a bott weboldalon használt fiókját szigorúan bizalmasan kezelje.

Ha úgy véli, hogy valaki visszaél felhasználónevével és jelszavával, akkor ezt haladéktalanul közölje a bott weboldalának adminisztrátorával (info@bott.hu). Jelszavát bármikor megváltoztathatja fiókjának beállításainál, ha csatlakozott az internetre.

A bott néhány alkalmazottja és megbízottja hozzáférést kap az Ön személyes adataihoz megrendelésének zökkenőmentes lebonyolítása érdekében. Ez kizárólag azt a célt szolgálja, hogy az Ön által megrendelt szolgáltatást elvégezzük. Ezeket a személyeket szerződés kötelezi arra, hogy teljes körűen óvják valamennyi személyes információ bizalmasságát.

A bott nagyon ügyel az Ön mint weboldalunk látogatójának adatainak megóvására. Az alábbi irányelvek rámutatnak arra, hogyan kezeli a bott az Ön személyes adatait.

  (2) A bott az alábbi személyes adatokat gyűjti, tárolja és használja:
 • (a) Az Ön látogatásainak és a bott weboldalán történő weboldalhasználatának adatai.
 • (b) Információ az Ön és a bott közötti tranzakciókról ezen a weboldalon, beleértve az áruk vagy a bott által Önnek nyújtott szolgáltatások megvásárlásával összefüggő adatokat.
 • (c) Azok az adatok, amelyeket Ön a bott-nak regisztráció céljából ad meg.
 • (d) Adatok, amelyek azt a cél szolgálják, hogy a bott által szolgáltatott internetes tartalmakat és/vagy e-mailes értesítéseket elküldjük Önnek.
 • (e) Információ az Ön weboldal-látogatásainak számáról és időtartamáról.
  (3) Adatfajták, amelyeket a bott Önről tárol:

A weboldalon a bott által Önről gyűjtött információk közé tartoznak az IP-cím, a tartózkodási hely, a böngésző típusa, az eredeti forrás, a látogatás hossza és a megtekintett oldalak száma. A bott ezeket az adatokat weboldalának ellenőrzéséhez piackutatási célból és a felhasználói élmény javítása érdekében gyűjti.

  (4) Az Ön személyes adatainak felhasználása:

A bott weboldalán Önről tárolt személyes adatok kizárólag azokra a célokra kerülnek felhasználásra, amelyek ezekben az adatvédelmi irányelvekben vagy a weboldal más megfelelő releváns helyein szerepelnek.

A fent leírt célokon túl a bott az alábbiakra használhatja fel az Ön személyes adatait:

 • (a) Felhasználóbarát weboldalhasználat javítása a weboldal személyre szabásával.
 • (b) Rekláminformáció küldése az Ön és a bott közötti üzleti kapcsolattal összefüggésben. A bott abból indul ki, hogy ezek az Ön számára érdekes információk. Az Ön e-mail címének megadásával Ön a bott-nak beleegyezését adja és jóváhagyja számára, hogy ilyen információkat küldjön Önnek.

A bott az Ön határozott beleegyezése nélkül nem ad felvilágosítást Önről harmadik fél részére direkt marketing céljából. Ha nem szeretne további rekláminformációt kapni a bott-tól, kérjük, tájékoztasson bennünket erről a info@bott.hu e-mail címen.

  (5) További adatok

Az ezekben az adatvédelmi irányelvekben megadottakon felül a bott kizárólag az alábbi célokból továbbít Önről információt harmadik fél részére:

 • (a) Adatok közlése addig a mértékig, ameddig az a törvények betartásához szükséges.
 • (b) Annak megállapítása érdekében, hogy Ön betartja-e a törvényt. Ez magában foglalja a felvilágosítás nyújtását és kérését a bűncselekmények, pl. csalás megakadályozása érdekében.

A fent felsorolt eseteket leszámítva a bott soha nem ad felvilágosítást harmadik fél részére az Ön személyes adatairól.

  (6) Módosítások

A bott időről időre aktualizálja ezeket az adatvédelmi irányelveket, hogy azokat az aktuális jogi környezethez igazítsuk. Ezért tanácsos alkalmanként ellenőriznie ezt az oldalt, hogy meggyőződjön arról, hogy tudomást szerzett a módosításokról és egyetért velük.

  (7) Az Ön jogai

A bott, kérésére szívesen ad felvilágosítást arról, mely személyes adatait tároljuk. Kérdését kérjük, az alábbi címre juttassa el:

 

Bott Hungária Kft.
Klingler Klaus út 21.

H-3283 Tarnazsadány

 

A bott vagy már előzetesen beszerzi az Ön határozott beleegyezését adatainak reklámcélú felhasználásába, vagy lehetősége van arra, hogy az adatfelhasználást visszavonja. Amennyiben Ön már beleegyezett adatainak reklámcélú felhasználásába, majd ezután mégis csak másképp döntene, kérjük, az utólagos visszavonási kérelmét az alábbi címre juttassa el: attila.kovacs@bott.hu.

  (8) Harmadik fél weboldalai

A bott weboldala más weboldalakra mutató linkeket tartalmaz. Harmadik fél weboldalainak adatvédelmi irányelveiért a bott nem felel.

  (9) Kapcsolat

Ha bármilyen kérdése van a bott-hoz ezekkel az adatvédelmi irányelvekkel vagy személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban, kérjük, írjon nekünk e-mailt a webmaster@bott.de címre.