Berner

Berner

Berner

Lezárás

A bott bővítette a Jármű- és Műhelyberendezések területén nyújtott szolgáltatási körét a német piac után már Magyarországon is! Albert Berner Deutschland GmbH-val és a MAHA Maschinenbau Haldenwang GmbH & Co. KG-val értékesítési együttműködési megállapodást kötött és szorosan együttműködik a három világmárka. tovább

A Berner közvetlen beszállítója az Építő- és Autóipari kereskedelemnek és iparnak. Európában több mint 425.000 elégedett ügyfél. A kínálatában több mint 75.000 termék a fúrás-, ipari gyémánt- és rögzítés technológián át, speciális vegyi anyagok, kötőelemek, szerszámok, tárolórendszerek és műhely berendezés is megtalálható. Berner része a nemzetközi Berner csoportnak, mely az 2012/13 gazdasági évben 1053 millió euró árbevételt produkált, közel 9000 munkatárssal több mint 25 országban mintegy 60 céget foglalkoztatva.

www.berner.hu

A bott és a Berner szorosan együttműködik, így egy stratégiai szövetség jött létre a két szakértő nagyvállalat között. A közös marketing koncepció egyszerűsíti a Berner és a bott ügyfelek felmerült igényeinek kielégítését.

Ügyfeleinknek a partnerkapcsolat a termékek és szolgáltatások terén egy összekapcsolt rendszert kínál. Intenzív kommunikáció a termékfejlesztésben és az egyedi megrendelések teljesítésére kínál ügyfeleinek átfogó megoldásokat egy forrásból, sok tekintetben egyszerűsítve a munkanapot..

 Katalog online anschauenOnline katalógus Informationsbroschüre DownloadInformációs lap letöltése